Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó befektetés ha összejövök egy gazdag, zsidó lánnyal?
kimondta hogy körül kell? meg miaz, hogy megorrol? ezek csak sztereotípiák, nagyon szép lány
ok hogy az is sztereotípia, hogy gazdagok meg kapcsolataik vannak, de én tudom, hogy nekik vannak, csak nem tudom élvezhetem e az előnyeit
Ne haragudj, de hogy gondolhatsz egyből arra hogy mi módon használd ki azt akit állítólag szeretsz? És ha szereted, miért írtad így: egy gazdag zsidó lány? Merthogy ha szeretnéd, az hogy zsidó nem jelentene számodra semmit és akkor csak simán gazdag lánynak írnád. De pontosan tudod, hogy milyen sok az antiszemita és milyen provokáló már a téma is. Remélem hogy ez csak kamu, mert szegény lány ha meglátná ezt a kérdést, jól otthagyna a francba.
Éretlen vagy te bármilyen kapcsolatra, ha érett lennél, nem írnál így egy nőről aki állítólag bejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!