Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jó befektetés ha összejövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó befektetés ha összejövök egy gazdag, zsidó lánnyal?

Figyelt kérdés
Amúgy kedvelem is, csak kíváncsi vagyok :D. Ha nem lenne gazdag akkor is szeretném. De később mondjuk ha munkát keresek ez jelent valami előnyt, hogy a szüleinek sok a kapcsolata.
2013. júl. 17. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jah csak vigyázz meg ne orroljon:)
2013. júl. 17. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ha vállalod a leskalpolást... :DD
2013. júl. 17. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne a karriered és a munkalehetőség miatt keress lányt, és főleg ne emiatt gyere vele össze.
2013. júl. 17. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát, én nem metéltetném magam körül az fix :s
2013. júl. 17. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Taníts mester! :D Mondd csak hol lehet ilyen csajokkal ismerkedni?
2013. júl. 17. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:

kimondta hogy körül kell? meg miaz, hogy megorrol? ezek csak sztereotípiák, nagyon szép lány

ok hogy az is sztereotípia, hogy gazdagok meg kapcsolataik vannak, de én tudom, hogy nekik vannak, csak nem tudom élvezhetem e az előnyeit

2013. júl. 17. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:
deákon bátyja :D
2013. júl. 17. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon elfogultak a szülei, és "csőlátásúak", akkor készülhetsz a lagzira, ha egyáltalán megfelelsz anyuci apuci elvárásainak. Ha csóró vagy, ne is reménykedj.
2013. júl. 17. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Fasza vagy vérem, pacsit! :D
2013. júl. 17. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hogy gondolhatsz egyből arra hogy mi módon használd ki azt akit állítólag szeretsz? És ha szereted, miért írtad így: egy gazdag zsidó lány? Merthogy ha szeretnéd, az hogy zsidó nem jelentene számodra semmit és akkor csak simán gazdag lánynak írnád. De pontosan tudod, hogy milyen sok az antiszemita és milyen provokáló már a téma is. Remélem hogy ez csak kamu, mert szegény lány ha meglátná ezt a kérdést, jól otthagyna a francba.

Éretlen vagy te bármilyen kapcsolatra, ha érett lennél, nem írnál így egy nőről aki állítólag bejön neked.

2013. júl. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!