Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet ezzel tenni, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel tenni, hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, lassan 10 éve vagyunk nagyon közeli kapcsolatban. Mondhatjuk, hogy barátok vagyunk, de én nagyon szerelmes vagyok belé, mert nagyon sok mindent átéltünk már közösen, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Bevallotta nekem, hogy én állok hozzá legközelebb az életében. Az érzés kölcsönös (természetesen). De férfiként nem kellek neki, viszont egyszerűen nem tudunk meglenni egymás nélkül, nagyon szeretjük egymást. Ha csak ki akarna használni stb stb, akkor már rég lekopott volna. Támogatjuk, segítjük egymást, de nincs meg az a szintlépés valamiért részéről, ami kéne egy teljes értékű kapcsolathoz. Volt az évek alatt mindkettőnknek kapcsolat, de nekem ő kell, nem tudom elengedni, mert borzasztóan szeretem.

Hogy tudom ezt az egészet feldolgozni lelkileg?

2021. nov. 23. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Te teljesen beteg vagy
2021. nov. 23. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha férfiként nem kellesz neki, akkor halott ügy.
2021. nov. 23. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Kapcsolat megszakít, élet tovább halad.

Nem lehet valakin túllenni, ha folyton az életedben van. Sz@r, meg nehéz, ha nincs harag, és jóban vagytok, de ez olyan, mint leszakítani a sebtapaszt. Akkor ott bazira fáj, utána elkezd halványodni.

2021. nov. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!