Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki pedofil áldozata lesz. Az feltudja idővel dolgozni az eseményeket? És hogy tudja feldolgozni? Mit lehet tenni a szülőknek?
Csak nem?:O
Maga az a személy akinek Baján elrabolták a 9 éves gyerekét?:OO
Mármint megerőszakolták... :((
A kérdéssel kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni,csak kíváncsi voltam maga-e az...
El sem tudom mondani mennyire sajnálom a dolgot!:S
Engem megerőszakolt Pedomaci :S ;( játszottam a játszótéren mikor egyszercsak megfogott és bevitt az erdőbe, aztán jól meghágott... azóta se tudom kiheverni ! halál rád Pedomaci!!
12/L
Utolsó: Ilyen dologból viccet csinálni...Istenem csak egy kicsit nőj fel!Ez is csak azt mutatja mennyire szánalomra méltó ember lehetsz.Azt hiszed ettől most vicces lettél ugye?Pedig csak siralmas vagy,semmi több!;)
Nem tudom hogy reagálnál rá ha téged erőszakolnának meg.Ugye az már nem lenne vicces?:) Az meg főleg nem ha a gyerekeddel teszik ezt...
Szégyelld magad!Nincs jobb dolgod más életének a megkeserítésén és "viccé tevésén" kívül?
Nézz magadba,és gondolkozz el rajta milyen is vagy!Ideje egy kicsit felnőni és megváltozni,különben senki nem fog szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!