Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsagbol is kereshet gyakran?
Figyelt kérdés
Ferfiak valaszat varom elsosorban, de a noi tapasztalat is egyarant erdekel.
Ha egy pasi keres, reggel, napkozben ha van ideje, majd ezekutan este is ir, milyen szandek vezerli? Van kozos hang nyilvan, vicces, intelligens.
Tudom, lehet most rogton ravagni, hogy ne naivkodjuk ezt el, tudhatnam a valaszt, de azonos helyen dolgozunk es oszinten, nagyon lassan csinalja, ami a mai vilagban ritka szerintem. Altalaban a pasik turelmetlenek.
Ferfiak, ti baratkoztok egy lannyal csak mert szimpi, vagy ha kitartoan kerestek valakit. azert amogott szandek is lapul?
2021. nov. 20. 16:22
1/6 anonim válasza:
Még mindig nem létezik férfi-női barátság. Ő sem barátkozni akar.
2/6 anonim válasza:
azért mert kiváros attól még ő sem különb .. egy külföldi vlogger csaj is megmondta már, a kivárosok a legállszentebbek és azonnal eltűnnek szinte.
3/6 anonim válasza:
Nyilván emögött több van, mint barátkozási szándék. Biztosan vannak haverjai, szóval nem arra játszik, hogy eggyel több legyen...
4/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem csalódás lenne
5/6 anonim válasza:
A lány barátaimnak én sokat írok, csak ugye velük tiszta részükről is, hogy ez barátság.
A te esetedben én inkább arra gondolnék, hogy tetszel neki.
6/6 anonim válasza:
En elhivom randira, ha akarok valamit, nem irkalok. Mondjuk, nem is huszoneves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!