Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek minden embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden embernek van ilyen kölcsönös, de ki nem mondott vonzalom az életében? Volt már úgy, hogy később derült ki, mindketten szerelmesek voltatok egymásba?

Figyelt kérdés

[link]

Nálatok mi volt az oka, hogy nem teljesedett be?

2021. nov. 18. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
96%

A kölcsönös vonzalom nagyon más, mint a kölcsönös szerelem.

Az előbbibe szerintem szinte mindenkinek volt már része, utóbbiban keveseknek.

2021. nov. 18. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy 1-es mondja.

Vonzalom az minden embernél előfordul.....de ez sem teljesen igaz mert sokszor nem kölcsönös.

A szerelem pedig ennél is ritkább.

amúgy meg sok oka lehet, egyik sem mer lépni, egyik sem biztos abban, hogy a másiknak is szimpi, vagy esetleg kollégák, vagy régi barátok, vagy mindkettő vagy legalább egyik párkapcsolatban él, vagy egy gyerek is közbejöhet, vagy függhetnek mások véleményétől is....

Legtöbb esetben félelem miatt nem történik semmi.

2021. nov. 18. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk félreértés miatt volt.

Kb 20 évesen "összegabalyodtunk" ugyan szexre és csak azért nem lett belőle járás úgy hogy mindketten éreztünk a másik iránt, mert én azt a kérdést tettem fel hogy mit szeretne. Járjunk vagy esetleg legyen szexkapcsolat? (Neki ebből meg az jött le mivel elég jókedvűen lazán adtam magam elő, hogy nekem teljesen jó lenne a sze kapcsolat is), igy azt felelte csak roviden hogy neki mindegy. Ami meg nekem rosszul esett de nem mondtam rá semmit.

Aztán képbe kerult egy bnőm akinek van barátja ugyan de csak ugy miert ne alapon ill egotuningbol csak rányomult a srácra. A srác meg azt hitte hogy ő komolyabb nő es neki kezdett udvarolni.

Bnőm pedig (akit amugy egy másik exem röhögve kosarazott ki előttem) aztán röhögve offolta.

Én meg bazi nagyot csalodtam a srácban.

10 év mulva találkoztunk. És ma is szerelmes belém:D elmondta hogy rengeteget járt arra ahol laktam mindig hiányoztam, es miert nem kerestem en őt 10 évig. Meg ma is átverném e hogy nekem csak szex kell és mellette pasiznék esetleg? Meg biztos megbízhatatlan vagyok most is (nem voltam jó kislány az tény, de ő sem egy "jófiu" ma sem)

A bnőmről mikor beszélnék, mindig azt mondja, hogy nem tudja kirol beszelek. (Nem akar rola témázni nem érdekli, nem akarja hogy "koztunk legyen" szóban sem, kitörölte egyszeruen)

Es màr az elso telobeszélgetésnél is 10 év abszolut kihagyás után (közösségin fent sincs)már azonnal dult a love! Már attol kezdve hogy csak bemutatkoztam es 10 év után eloszor hallotta meg a hangom:)

Most járunk. És már mindenki tudja elso naptol is hogy együtt vagyunk.

2021. nov. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!