Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aszexuálisként örökre egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuálisként örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

a 30-as éveimben járó nő vagyok, és aszexuális.

ez nem betegség, hanem egy beállítódás, sosem érdekelt.

viszont rossz egyedül, de párkapcsolatban sem lenne jobb, mivel nekem szenvedést jelentene a szex.

az aszexuális, korombeli férfi szerintem nem létezik.

2021. nov. 15. 20:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem betegség. Ő maga nem szenved tőle, káros hatása nincs, a társadalomba illeszkedést nem zavarja.

A leghíresebb aszexuális férfi Leonardo da Vinci volt. Fennmaradt tőle egy mondat, amely szerint a szex minden formáját visszataszítónak tartotta. Nyílván ma is vannak ilyenek, csak nem verik nagydobra. Egy nő azt írta egy ilyen cikkben: úgy vagyok vele, mint a matematikával- értem, de nem érdekel. Egy srác meg azt mondta, hogy mindenféle hülye elméletet próbáltak belemagyarázni, látens homoszexualitás meg ilyesmi, holott egyszerűen csak a hegymászás jobban érdekelte.

2021. nov. 15. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én demiszexuális vagyok, és sokáig azt hittem, hogy teljesen aszex.

Volt egy srác, aki teljesen belém szeretett - igazi, önzetlen szeretettel. Amikor azt hitte, hogy a legjobb haverommal együtt vagyunk, ő csak örült a boldogságomnak.

Sose nyomult, de mindig számíthattunk egymásra :)

Egyszer elmondtam neki, hogy aszexuális vagyok - ha össze is jövünk, nem hinném hogy élnénk nemi életet. Azt mondta, nem érdekli - ha rátör a dolog, meg tudja oldani magának is, neki nem azért kellek.

És tényleg komolyan gondolta.

Ezt csak azért írtam le, mert van ilyen is, nem reménytelen a helyzet :)

2021. nov. 15. 21:20
 13/23 A kérdező kommentje:

10.

én biztos nem beszéltem veled...

te meg ne állítsd, h. van, ha egyet sem ismersz.

2021. nov. 15. 21:56
 14/23 A kérdező kommentje:

12

segíts, kik a demiszexuálisak? nem azok, akik csak azzal tudnak szexelni, akibe szerelmesek?

jó esetben ennek így kéne működnie, h. azzal fekszel le, aki kedves a szívednek.

2021. nov. 15. 21:58
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

Nem hinném, hogy sok aszexuális férfi van. Sok sikert a kereséshez, de valjuk be, minden egészséges kapcsolat része a szex.

Plusz én eddig 1 aszexuális férfit ismertem. Mikro pénisz, hormon bajok és elhízással párosult. A férfiaknál, mivel nálunk hormon alapú a szexuális éhség, így ha nem kívánunk szexuálisan valamit (1000 féle szexualitás van), az rendellenes, mivel hormon bajokra vezethető vissza legtöbb esetben és testi tünetei is lehetnek. Így élőben nem hiszem, hogy túlzóan vonzana egy aszexuális férfi.

Nem tudom, hogy lehet szenvedés a szex. De ha szerelmes vagy valakibe, tényleg olyan szörnyű ha benned van? Vagy vannak férfiak akiknek tényleg elég egy hónapban 1-2 alkalom. Persze te tudod. De aszexuális férfi, hát, ha van is, mint írtam, nem biztos, hogy élőben tetszene.

Esetleg azzal lehet próbálkozni, hogy nem vonza a vagina, olyan több van. Olyan férfi aki csak orális szexre vágyik, az van sok.

Továbbá más olyan szexualitások, amik nem vagina alapúak.

Mindenesetre sok sikert a boldogság megtalálásához. Biztosan nehéz lehet a helyzetedben, sajnálom.

2021. nov. 15. 22:06
 16/23 A kérdező kommentje:

15

szerinted nem hányom el magam az orális szex gondolatára is?!

az aszexuálist minden formája zavarja, nem csak a vaginális.

2021. nov. 15. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
9%
sajnálom hogy beteg vagy.. nem lehet mit tenni ha valaki így születik ..
2021. nov. 15. 22:42
 18/23 A kérdező kommentje:

17

beteg az te vagy, h. nem bírod felfogni, h. aszexnek lenni nem betegség

ahogy a húst sem szereti mindenki, úgy a baszást sem.

2021. nov. 15. 22:52
 19/23 anonim ***** válasza:
De akkor most mit akarsz hallani?
2021. nov. 15. 22:55
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
18. Akkor egyedül leéled az életed.. vagy keress egy impotenst.
2021. nov. 15. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!