Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aszexuálisként örökre egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuálisként örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

a 30-as éveimben járó nő vagyok, és aszexuális.

ez nem betegség, hanem egy beállítódás, sosem érdekelt.

viszont rossz egyedül, de párkapcsolatban sem lenne jobb, mivel nekem szenvedést jelentene a szex.

az aszexuális, korombeli férfi szerintem nem létezik.

2021. nov. 15. 20:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Anno es azt hittem az vagyok es impotensekkel akartam járni.

Sikerult is bevonzanom csak epp meg az impotensek is a szexen kattognak.

Aztán jött olyan az életembe aki ráébresztett arra hogy a szex az jó is..

2021. nov. 15. 20:53
 2/23 anonim ***** válasza:
67%
*én is azt hittem
2021. nov. 15. 20:54
 3/23 anonim ***** válasza:
16%
betegség mivel nincs libidod. A beállítottság az teljesen más fajta tulajdonságokra vonatkozik amiben ez nem szerepel .
2021. nov. 15. 20:55
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
3-as vagyok, bármennyire is kerestem nem ítélték meg betegségnek, viszont az akit fizikailag szexuálisan nem vonzza a másik nem de maszturbálásra igényt tart az nekem betegesnek tűnik, tudom nem direkt csinálják de valami csak van az agyban ami miatt ez a vágyi fogyatékos alakul ki vagy született .
2021. nov. 15. 21:02
 5/23 A kérdező kommentje:

jó, álljatok le ezzel, nagyon nagy tévedés, h. betegség lenne, olvassatok utána, az egyik legnagyobb tévhit, h. sok hülye tájékozatlan ezt gondolja.

rendben van nálam minden, nem érdekel a szex, és kész.

2021. nov. 15. 21:03
 6/23 A kérdező kommentje:
a maszturbálás sem érdekel...
2021. nov. 15. 21:03
 7/23 anonim ***** válasza:
55%

"az aszexuális, korombeli férfi szerintem nem létezik."

sokak úgy hiszik, hogy ma Mo-on nem lehet vállalkozást indítani és jól keresni. Ettől függetlenül van 500e társas vállalkozás és 1,2 millió egyéni vállalkozó.

Ezzel csak arra célzok, hogy amit te hiszel az nem a valóság.

2021. nov. 15. 21:06
 8/23 A kérdező kommentje:

7

mert hány aszexuális férfit ismersz?

2021. nov. 15. 21:10
 9/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, van ilyen, hogy Magyar Aszexuális Közösség, keress rá. Hátha ők tudnak segíteni.
2021. nov. 15. 21:11
 10/23 anonim ***** válasza:
72%
Ne mond azt, hogy nincs korodbéli aszex férfi. Szerintem mi beszéltünk már egymással, csak messze vagyunk. De simán lehet, hogy fogsz találni valakit a közeledben is!
2021. nov. 15. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!