Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy férfi belém, ha tudom, hogy előtte egy álomszép lányba volt az?
Exem megcsalt, majd egy kategóriákkal rondább nővel jött össze, aztán hogy ne legyen ciki, hogy véletlenül felcsinálta, inkább elvette terhesen.
Még nem döntöttem el, hogy azért választott rondábbat, hogy az jobban elnézze neki, hogy egy hűtlen szar vagy azért, mert a hűtlenség a szebb nők felé vicces csak, mindenesetre ebben a relációban szerintem az a nő van előrébb egyelőre. Meg aztán a szépség sem minden. A jelenlegi párom például konzekvensen hasonló kaliberű nőkkel volt mindig, mint én, viszont belsőre ég és föld a különbség. A kis szendétől az igénytelen-féltékeny bánatig minden volt a palettán, most van neki egy aspergeres bunkó. 💁🏻♀️ Ne gondold, hogy én értem, mit szeret bennem, de állítólag magára talált végre mellettem - mindenesetre én nem kértem volna meg a saját kezem, de örülök, hogy ő jónak lát és legalább önmagam lehetek.
A férfiak nem csak a külsőt nézik.
Nyilván azt is,de a személyiség az sokat számít.
Nem attól függ hogy az előző "álomszép" volt.. valamiért csak szétmentek..nem?!
Nagyon fárasztóak a trollok és az agyatlan hozzászólók.
A kategóriában LÓ és SZAMÁR van megadva, ti szamarak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!