Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy gyönyörű Roma lányba, de?
Szerelmes vagyok egy gyönyörű Roma lányba, de az összes haverom azt mondja hogy, hülye vagyok. Mert szerintünk Ő egy örömlány. Én tudom, hogy szűz, még nem engedett nekem se semmit, 3 hónapja udvarolok neki. Egyik haverom megmutatta hogy fent van a ro.......ányok nevű oldalon, valóban fent vannak a képei, de tudom, hogy ezt a haverjaim csinálták direkt, hogy szét válasszanak minket. Ők töltötték fel, a képeket.
Az én szüleim sajnos szintén ellenzik, az Ő szülei nem bánják, igaz az Apja azt mondta hogy csak esküvő után történhet köztünk bármi.
Szerintetek ez azt jelenti hogy ha megkérem akkor hozzám jön feleségül?
Eddig az tartott vissza a leány kéréstől, hogy félek nemet mondana.
Én egy 10/5-6 pontos pasi vagyok, Ő egy gyönyörű lány 10/10000000.
Ja és én nem vagyok Roma, az baj szerintetek?
Rosszlányokon tényleg elég sok roma lány fent van, az, hogy neked nem engedett még semmit jelentheti azt is, hogy ingyen nem akarná megcsinálni.
Amúgy roma családban ritkán tűrik meg a magyart(rokon házasodott romával, még a testvérei sem voltak hajlandóak elmenni az esküvőre,azóta sem beszélnek velük)
A szüleid bölcsek, mert néhány hónapnál tovább is képesek előre gondolkodni. A haverjaid nem annyira, de szintén jót akarnak, a maguk módján.
Te meg szerelmes vagy, és rajtad van egy szemellenző, ami egy idő után le fog esni, és akkor majd rájössz, hogy mekkore hülyeséget csináltál, vagy készülsz csinálni.
Szóval engedd el a csajt, hallgass a szüleidre, és a barátaidra, majd előbb-utóbb jön másik, akibe szintén szerelmes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!