Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy gyönyörű Roma lányba, de?
Szerelmes vagyok egy gyönyörű Roma lányba, de az összes haverom azt mondja hogy, hülye vagyok. Mert szerintünk Ő egy örömlány. Én tudom, hogy szűz, még nem engedett nekem se semmit, 3 hónapja udvarolok neki. Egyik haverom megmutatta hogy fent van a ro.......ányok nevű oldalon, valóban fent vannak a képei, de tudom, hogy ezt a haverjaim csinálták direkt, hogy szét válasszanak minket. Ők töltötték fel, a képeket.
Az én szüleim sajnos szintén ellenzik, az Ő szülei nem bánják, igaz az Apja azt mondta hogy csak esküvő után történhet köztünk bármi.
Szerintetek ez azt jelenti hogy ha megkérem akkor hozzám jön feleségül?
Eddig az tartott vissza a leány kéréstől, hogy félek nemet mondana.
Én egy 10/5-6 pontos pasi vagyok, Ő egy gyönyörű lány 10/10000000.
Ja és én nem vagyok Roma, az baj szerintetek?
1. Nem tudod, hogy a haverjaid töltötték fel a képeket. Csak vélelmezed vagy a csaj mondta. Ha kellőn frivolak, akkor aki azt elkészíteni hagyta, már nem szűz.
2. Az, hogy neked nem hagyta a szexet, nem jelenti azt, hogy szűz. Jelentheti azt is, hogy teszteli, meddig mehet el veled szemben, azaz mennyit kérhet, amíg nem ad testiséget.
3. 24 éves férfi nem kezd 17 éves lánnyal, mert már eléggé másmilyen az életük: tanulás vs. munka. 24 éves szűz fiú vagy bizonytalan fiú tesz ilyent.
4. A házasság előtt semmi szex ma csak 1-2 szektás jellegű egyházban dívik. A romák sem követik.
Hát azért én a lánynak szegezném a kérdést a weboldalról.
Rövidre lehet zárni mert van ott telefonszám és felhívod miután a lány letagadott mindent. Előkapod a telefonodat és a weboldalon megadott számot tárcsázod. Ha ott a házban csörög akkor ennyi volt.
Csak azért mert roma nem kell ezt temetni, de jobban észnél kell legyél, mert ők összetartanak, akkor is ha a lány volt veled rosszindulatú. Hazugságai alapján is ellátják a bajod ha kell.
Szopó rollere raknak úgy hogy egy életen át nem szabadulsz tőlük.
Rokonait nézd meg hogyan viselkednek, mert ők bejáratosak lesznek hozzátok.
R*********k oldalt nem lehet csak úgy regisztrálni.
Anno jó régen nekem is tetszett egy roma lány, egyke gyerek volt, de a szülei eltiltották tőlem mert nem vagyok roma. 20+ os volt, meg én is.
Kérdező! Honnan lenne meg a haverjaidnak a csaj:
telefonszáma,
olyan és annyi képe, ami egy rosszlanyok.hu-n fenn van (vagy érdemes feltölteni)?
Nem baj, ha roma lánnyal akarsz kezdeni (nem mind "qrva" vagy qrva). Nem baj, ha (ex)prostituálttal akarsz kezdeni (feltéve, hogy szűretitek magatokat).
Nekem is volt (negyed)roma lány a barátnőm, aki volt is prostituált (külföldön) és nem ez volt vele a baj, hanem hogy zakkant volt, és nem akart eleget tenni ellene. Ő sem adta oda magát azonnal. Na, de fel sem merült, hogy "3 hónapja udvarolok" és semmi szex. Sőt, én is akartam, de ő kimondottan erőltette, hogy menjünk szűrésre.
Aki a rosszlanyok.hu-n van fenn, az vagy magától könnyebben adja a szexet vagy - ritkábban - arra kényszerítették. Ők tudják, hogy a férfiakat a szexszel lehet motiválni, csapdába ejteni, emiatt ezt alkalmaznák, adagolnák. De nem vetítenék a ködös jövőbe.
Te masszívan szívatva vagy, csak a farkad annyira szeretne már puncit és szerelmet (és ráadásul a kettőt összekevered), hogy nem látsz át a szitán. Ha nem lettem volna én is ilyen, akkor sokkal hamarabb észrevettem volna, hogy mennyire gáz a csajom viselkedése.
Azt javaslom, hogy járj el edzőterembe, legyen értelmes hobbid, és értelmes munkád, és tanulj meg szalszázni, bachatazni. Abból olyan merítésed lesz, hogy na. És akkor össze tudsz szedni egy értelmes - lehet, hogy pont roma - csajt, aki nem akar majd kihasználni és kifacsarni (és itt nem a zacsidra gondolok).
#16 Ja elmentek a csajhoz elkérték a számát feltoltak néhány pucsítós fényképet lehetőleg a csúnyája is rajta van. Ez amúgy így megy hogy bekopogok egy csajhoz akárhol random, ad telefonszámot és olyan pózban fotózhatom ahogy nekem tetszik.
Ja meg azt hiszed úgy működik mint egy random apróhirdetés. Most szólok hogy nem.
Azt hiszem megérdemled hogy beszopd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!