Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnak a férfiak és a nők arra, ha megtudják,
hogy az új párjuk szexelt a múltban azonos nemű
emberrel?
Nem egyformán, mindenki egyénileg.
Engem nem zavart, sőt, valamennyire izgi is. Valakit meg határozottan taszít.
2021. nov. 9. 15:57
Mert a nők és a férfiak egy homogén massza, ugyebár. Minden nő és minden férfi ugyanúgy reagál..janem.
2021. nov. 9. 15:57
Ez inkább attól függ, hogy mennyire homofób valaki.
Speciel én semennyire nem vagyok az, csak egy volt szexpartner a sok közül.
2021. nov. 9. 15:59
Engem zavarna, sőt mi több nem is tudnék egy ilyen férfivel kapcsolatot létesíteni. Nem tartom magam homofóbnak, ez a legnagyobb marhaság amit valaha hallottam, hogy ha valaki nem akar olyannal lenni aki azonos neművel is szexelt akkor homofób wtf? Egyszerűen nem tudnék egy olyan férfivel lenni aki férfiak iránt is érez vonzalmat. Én nőként nem tudok olyan lenni az ágyban mint egy férfi... És pont. 28/L
2021. nov. 9. 16:05
Csatlakozom a #4-hez. 21/L
2021. nov. 9. 16:07
Ha a nő tudná meg a férjéről, akkor elválna/szakítana
Ha a férfi tudná meg a nőről, akkor meg ha mer szólni bármi rosszat, a nő otthagyja.
Legalábbis az internetes kalandozásaimból ezt szűrtem le, a valóságban meg attól függ, ki mennyire homofób.
2021. nov. 9. 16:09
Márpedig homofób vagy valamilyen szinten, nem tudnád elfogadni, hogy a párod meleg, akkor meg mi vagy?
Nem csak az lehet homofób, aki minden meleget ellenez, meg zavarja ha egynemű párok vannak, amit te mondasz, az is homofóbia, ennyi.
Engem mondjuk marhára nem érdekel, hogy miként gondolkodsz, de ezt nemtom miért kell ilyen vehemensen tagadni, nyilván te sem reklámozod ezt sűrűn magadról, meg nem is kell, de ez attól még homofóbia, csak max nem a keményvonalas.
2021. nov. 9. 16:12
Férfiként nem zavarna, ha a csajom lett volna már nővel.
2021. nov. 9. 16:19
Most az összes homár lepontoz ha nem tetsző választ írok? 😀 Az én agyam kikezdené a tudat.
2021. nov. 9. 16:20
Jézus Krisztus 7#. Hogy lenne meleg a párom, ha velem van??? Mivel én hetero vagyok, és férfi párom van, hogy lehet ő meleg? Legalább hülyeséget ne írj már le. Nem tagadom, (látszik, hogy fikarnyit se ismersz), mert egyáltalán nem vagyok homofób. Én mindenben támogatom őket, és hiszem, hogy minden ember megérdemli a boldogságot, szexuális irányultságtól függetlenül. Viszont! Én hetero vagyok, ezáltal nálam nem fér bele a biszexualitás. Lehet neked belefér. Nekem nem. De ha te ezt nem heteroként írod, az meg amúgy is egy teljesen más szemszög.
2021. nov. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések: