Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra, ha kiderülne a párotokról, hogy ellenkező nemű?

Figyelt kérdés

Természetesen még az ismerkedős fázisban, legalábbis nyilván még mielőtt az ágyban is komolyra fordultak volna a dolgok.

Egy nagyobb városban tanulok, de vidékről származom. Találkoztam egy sráccal még februárban, párszor találkozgattunk, de még mielőtt komolyra fordulhattak volna a dolgok, jött a karantén és haza kellett jönnöm. Azóta nem voltam a városban, most hétvégén voltam fent először. A sráccal napi szinten telefonáltunk vagy chateltünk, minden szuperül alakult köztünk. Mint írtam, a hétvégén felugrottam meglátogatni a barátaimat és a sráccal is találkoztam. Célozgattam rá, hogy felmehetnénk a lakására, megilyenek, de ő kitalálta, hogy előtte még csináljunk valamit. Így szerencsére nem a lakásán indítottunk, de később felhoztam újra a témát és ekkor előállt azzal, hogy ő igazából nőnek született, de ő férfinak érzi magát és a nőket szereti. Mondta még, hogy biztos benne, hogy engem ez váratlanul ért, ezért is nem akart a lakására vinni, mert beszélni akart velem erről és megérti, ha ezért szakítok vele, mert nem így tervezte a dolgokat, hogy ennyi idő után mondja csak el, de két hét után még korainak gondolta és ezt személyesen szerette volna.

Nos, az biztos, hogy meglepődtem, konkrétan sokkolt, totál úgy néz ki, mint egy pasi, az időzítését megértem, de nem tudom, hogyan álljak a dolgokhoz. Vele én akár komolyabban is elképzeltem volna a dolgokat, de így kétségeim vannak. Tizenévesen az én fejemben is megfordult, hogy vajon milyen lehet egy lánnyal, de sosem komolyan, mindig kalandként tekintettem ilyenekre és sosem történt ilyesmi, még csókolózni sem csókolóztam lánnyal (mármint a tudtommal, szándékosan). Szóval nem tudom egy nővel az oldalamon elképzelni magam és a környezetem sem tudom mit szólna ehhez.

Voltatok hasonló esetben? Mit javasoltok nekem?

22/L

2020. jún. 16. 00:04
1 2
 1/15 Sunshinedoll ***** válasza:
61%

Tehat ferfi, nem ellenkezo nemu, es ha vele maradsz, akkor nem lannyal leszel, hanem egy transz ferfival.

En meg nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom hogy reagalnek. Neked kell eldontened, hogy ez teged befolyasol-e es mennyire. Ha kedveled es jol elvagutok egy probat meger, de ha aggaszt/zavar a dolog akkor lehet jobb, ha nem eroltetitek.

2020. jún. 16. 00:29
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem voltam még hasonló helyzetben sem, de sajnos én nem tudnám elképzelni egy transszexuálissal az életemet. Lehet hogy én nem vagyok elég elfogadó, meg tudom hogy az emberbe leszel szerelmes, nem pedig egy nemiszervbe, de sajnos nem tudnék együtt lenni vele.

25n

2020. jún. 16. 00:32
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Én sem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem egyből kiábrándulnék.

Nekem ez nem férne bele.

22L

2020. jún. 16. 01:22
 4/15 Lachesys ***** válasza:
85%
nekem sem férne bele. mar csak azért sem mert sosem lehetne gyerekünk.
2020. jún. 16. 01:29
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Kuka egyből.
2020. jún. 16. 01:29
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Maradjatok barátok, vagy adj még időt magatoknak mit érzel a közelében. Amúgy pasival lennél, szerintem nekik sértő, ha nőként kezeled, gondolom úgyis viselkedik mint egy pasi. A szex az már más dolog...
2020. jún. 16. 04:03
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem férne ez bele.
2020. jún. 16. 07:24
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem ezzel nem lenne problémám, csak annyi, hogy nem tudnék lefeküdni vele amíg nincs túl a műtéten. (Teljesen jól működő péniszt tudnak ám csinálni a hüvelyből)

A tény maga, hogy nőnek született nem zavarna, hiszen férfiként ismertem meg és mint férfi, jó férfi. A gyerek kérdés nem releváns, hiszen nem akarok gyereket.

Neked kell tudnod tényleg, hogy mi fér bele, én személy szerint ebből nem csinálnék problémát.

2020. jún. 16. 07:42
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

"Tehat ferfi, nem ellenkezo nemu"

Genetikailag nő. És gyereke sem lesz, csak férfitól.

2020. jún. 16. 07:48
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Ismerősöknél volt hasonló, hogy transzi volt a srác, de csajnak öltözött és bulikban egy csomó sráccal smárolt akiknek persze fogalmuk nem volt róla.

Nekem speciel nem férne bele, egyszerűen engem taszít a kinézetük, sokszor a viselkedésük is, meg maga a tudat.

Neked kell eldönteni mit akarsz.

2020. jún. 16. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!