Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha kiderülne a párotokról, hogy ellenkező nemű?
Természetesen még az ismerkedős fázisban, legalábbis nyilván még mielőtt az ágyban is komolyra fordultak volna a dolgok.
Egy nagyobb városban tanulok, de vidékről származom. Találkoztam egy sráccal még februárban, párszor találkozgattunk, de még mielőtt komolyra fordulhattak volna a dolgok, jött a karantén és haza kellett jönnöm. Azóta nem voltam a városban, most hétvégén voltam fent először. A sráccal napi szinten telefonáltunk vagy chateltünk, minden szuperül alakult köztünk. Mint írtam, a hétvégén felugrottam meglátogatni a barátaimat és a sráccal is találkoztam. Célozgattam rá, hogy felmehetnénk a lakására, megilyenek, de ő kitalálta, hogy előtte még csináljunk valamit. Így szerencsére nem a lakásán indítottunk, de később felhoztam újra a témát és ekkor előállt azzal, hogy ő igazából nőnek született, de ő férfinak érzi magát és a nőket szereti. Mondta még, hogy biztos benne, hogy engem ez váratlanul ért, ezért is nem akart a lakására vinni, mert beszélni akart velem erről és megérti, ha ezért szakítok vele, mert nem így tervezte a dolgokat, hogy ennyi idő után mondja csak el, de két hét után még korainak gondolta és ezt személyesen szerette volna.
Nos, az biztos, hogy meglepődtem, konkrétan sokkolt, totál úgy néz ki, mint egy pasi, az időzítését megértem, de nem tudom, hogyan álljak a dolgokhoz. Vele én akár komolyabban is elképzeltem volna a dolgokat, de így kétségeim vannak. Tizenévesen az én fejemben is megfordult, hogy vajon milyen lehet egy lánnyal, de sosem komolyan, mindig kalandként tekintettem ilyenekre és sosem történt ilyesmi, még csókolózni sem csókolóztam lánnyal (mármint a tudtommal, szándékosan). Szóval nem tudom egy nővel az oldalamon elképzelni magam és a környezetem sem tudom mit szólna ehhez.
Voltatok hasonló esetben? Mit javasoltok nekem?
22/L
Kérdező, hogy döntöttél?
Én nem lennék vele. Attól, hogy férfinak öltözik és szed egy rakás hormontablettát, nem lesz ő férfi, csak egy olyan nő, aki férfiruhákba bújik és horomonokat szed. És heteroszexuális nőként férfit szeretnék magam mellé.
Még párszor találkoztam vele, de nekem heteró nőként ez nem fért bele. Semmi bajom az lmbtq közösséggel, de heteróként heteró kapcsolatra vágyom😅
És azóta lett is egy nagyon szuper barátom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!