Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meleg lehet ő is, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lehet ő is, vagy csak én képzelem bele?

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk srácok az osztályba. Mind ketten a húszas éveik elején. Szinte állandóan egymást nézzük, röhögünk egymás marhaságain. Észrevehetően keresi a társaságom. Ugyanis én meleg vagyok, igaz nem reklámozom magam, kevesen tudják rólam. Nincs párom, ahogy neki sem. Egyik lány kérdezte tőle, hogy miért nem szerez magának már csajt, és rögtön terelte a témát. Én még sose hallottam, hogy odalett volna akárkiért is, hogy micsoda mell, micsoda segg stb mint a többi srác. Egyszer mondtam neki hogy nézte-e xy tanárnőnek milyen pici feneke van. Erre ő: ő a haját nézte, nem nézte a fenekét. Vagy dicséri ofőt, hogy milyen jól áll neki ez meg az a szín stb. Már többször 'poénkodott' azzal, mikor mentem ki a mosdóba, hogy ha a tanár kiengedi őt is, akkor legalább tarthatnánk egymásnak. Vagy csak megkérdi, hogy jöjjön-e tartani nekem stb. Volt olyan, hogy angolon a szótárban direkt a 'gay--' szavakat mutogatta, és nevetett rajta, de amikor úgy olvastam direkt azokat fel hogy a tanár is hallja, akkor meg csitított.

Nem értem. Szerintetek meleg ő is? Vagy ennyiből ezt nehéz leszűrni? Vagy én hogyan tudnám ezt pontosabban kipuhatolni a direkt:meleg vagy am? kérdés nélkül?

2021. nov. 8. 20:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Hajrá hajrá! Aztán írd meg mi lett nyomulj rá tesó!

Ne hagyd ki a lehetőséget,mert 5-10 év múlva nagyon bánni fogod,hogy nem tetted meg!!

2021. nov. 10. 04:40
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Na, van valami fejlemény?

Azóta össze is házasodtatok?

2022. febr. 23. 09:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Azóta rengeteget dumáltunk, és nagyon konzervatív. Elítéli a homoszexualitást rendesen. Azóta is vannak hasonló 'bzis' megnyilvánulásai, de már tudom hogy nem kell komolyan venni.
2022. febr. 23. 10:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De tudja rólad, hogy te meleg vagy?
2022. febr. 23. 10:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem
2022. febr. 23. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy pont azért tesz homofób megnyilvánulásokat, hogy nehogy lebukjon?

Én mondjuk hetero (nő) vagyok, de már hallottam ilyenről, hogy valaki ilyen módszerrel próbálta megvédeni magát, nehogy kikezdjék őt mondjuk munkahelyen.

2022. febr. 23. 11:36
 17/17 anonim válasza:
53%
Lehet de nagyon sokan szórakoznak ezzel.Kérdezted ,hogy volt e barátnője vagy barátja?A reakció mindent el árul ha más irányba néz, kicsit gondolkozik,sokat pislog,zavarodott a kérdésed után akkor meleg.Ha nem kezd el röhögni az azt jelenti ,hogy komolyan veszi a kérdésed,mert ezen egy heteró már nevetne mert viccnek venné.Ha fent akad a ,,barát'' szón akkor is nagyon valószínűsége ,hogy meleg/bi mert a bi kategória se kizárható.
2022. márc. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!