Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha elképzelek valamit akkor mindig az exemmel képzelem el?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha például valami új dolgon fantáziálok akkor mindig az exemet rakom oda magam mellé mint partner, bármire gondolok, legyen az valami úgy póz vagy bármi amin épp fantáziálok mindig őt rakom oda.
Lehet azért van ez mert még nemvolt olyan sok kapcsolatom és mondjuk ő hagyott bennem nagyobb nyomot, vagy talán még mindig szeretem, de már 5 hónapja volt ez is, nem igazán értem?!
2017. aug. 9. 00:39
1/5 anonim válasza:
Számomra a legkézenfekvőbb válasz,hogy szereted...És/vagy még mindig nagyon izgat szexuálisan...Nem tudom,erre tippelnék
2/5 Erika.Csavaros válasza:
Ez nagyon nagy valószínűséggel azért van mert még nem "engedted" el valójában,némi kötődés még részedről tuti hogy van,de az is lehet hogy eddig vele volt a legjobb a szexuális életed,ezt csak te tudhatod.
3/5 anonim válasza:
Sajnos ezzel én is így vagyok mind te, de én biztos vagyok benne hogy még szeretem. Pedig már egy jó pár hónapja nem vagyunk együtt. De ilyen az élet ezt kell szeretni és kész.
4/5 anonim válasza:
Nekem is valami hasonló a gondom. Bár nekem nem az exem(mert nem volt még olyanom) hanem egy híresség van ott.
De a kettő kb ugyan az a színt. Mivel mindketten vágyunk a fantáziánkban szereplő személyre. Tehát a lényeg hogy valamit még érzel az exed iránt.
Az már jobb kérdés hogy csak szexuális vágyat érzel iránta.
Vagy pedig érzelmi vágyat.
5/5 anonim válasza:
Valamiben biztos ő volt a legjobb. Én is gyakran gondolok az egyik exemre. Személyiségben nem illettünk össze, de a kémia az én részemről nagyon megvolt. Ha hozzám ért, és megéreztem az illatát azonnal merevedésem lett. Ezt keresem azóta is, de egyelőre sajnos nem találtam senkit aki ennyire felizgatna. Ezért is gondolok rá sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!