Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normálisnak tartjátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisnak tartjátok ezt a jelenséget, vagy csak én tartom nettó felelőtlenségnek? (26-29 éves korosztály)

Figyelt kérdés
Megismerkednek egy pasival, látják, hogy mennyi ismerősüknek született mostanában babájuk, így ők is szeretnének minél hamarabb, akár fél (!!) éves kapcsolatban is. Akkor is, ha rossz a kapcsolatuk, azt hiszik, hogy egy gyerektől megjavul. Majd rájönnek időközben, hogy lakni is kellene valahol, ami nem albérlet vagy szülőkkel közös lakás, így bevállalnak előre látatlanban 3 gyereket, hogy fel tudják venni a CSOK-ot, mellé felvesznek 20-25 évre havi 150-200 000 Ft-os törlesztőre hitelt, így megvan a saját tulajdonú lakás is. Nem savanyú a szőlő, egyáltalán nem vagyok irigy rájuk, sőt nagyon felelőtlennek tartom mindezt. Nő vagyok, az említett korosztályból, számos ilyen példát láttam az ismerősi körömben az utóbbi időben.
2021. nov. 8. 16:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

# 1 csak épp beépült a lakásárakba

de ki mondta, hogy kötelező lakásban lakni, amikor ott a híd, senki nem fog rád fegyvert 🤷‍♂️

2021. nov. 8. 16:49
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
hat eleg proli korokben mozogsz akkor, en max 1-2 ilyen part ismerek vagy meg annyit se. ez csak alacsonyabban kepzett, ostoba emberek koreben meno, egyebkent meg tokre nem erdekel, majd beszopjak ugyis, akik csak ezert csinaltak gyereket, elobb-utobb kibukik a dolog.
2021. nov. 8. 16:49
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb ember nem készpénzért vesz lakást hanem hitelre

Lehet a neve most épp csok vagy mok vagy OTP hitel vagy akármi, úgyis hitelre lenne szükség!!!!!!!

2021. nov. 8. 16:51
 14/40 A kérdező kommentje:
Diplomás, értelmes emberekről van szó, egyáltalán nem mozgok deklasszálódott közegben. Utolsó, nézz utána, hogy mi a hitel és a CSOK közötti különbség, utána szerintem meg fogod érteni, hogy mi is a problémám.
2021. nov. 8. 16:56
 15/40 anonim ***** válasza:
68%
14 Tisztában vagyok vele, ha nem jön össze a 3 gyerek mondjuk max vissza fizetik …. Több ilyet is tudok.
2021. nov. 8. 16:58
 16/40 A kérdező kommentje:
Szerinted egy alapból rossz anyagi körülmények között élő párnak, akiknek minden hónapban fizetnie kell a hitel törlesztőrészletét, illetve a gyermekeik kapcsán felmerülő költségeket, rezsit, enniük is kell, hogy csak az elengedhetetlen kiadásokat említsem, ugyan miből tudnák visszafizetni? Inkább bevállalják a 3.gyereket is, hogy erre ne kerüljön sor, akkor is, ha anyuka otthon marad a másik 2-vel, és mar idegileg teljesen ki van készülve. Abba persze nem gondolnak bele, hogy egy gyereket 18 éves koráig felnevelni, ellátni sem pár Ft, hanem milliók.
2021. nov. 8. 17:02
 17/40 A kérdező kommentje:
Ameddig anyuka otthon van vagy szeremcsésebb esetben részmunkaidőben dolgozik, addig csak töredékét kapja a korábbi fizetésének, tehát apukára hárul a feladat, hogy eltartsa a családot. Apuka kénytelen pluszmunkát vagy túlórákat bevállalni, hullafáradtan hazaesik a munkából, otthon azt tapasztalja, hogy a gyerekek sírnak, kiabálnak, bizony foglalkozni is kellene velük, közben anyuka is ráförmed, hogy segítsen már többet a házimunkában. Csodálkoztok, hogy ennyi válás van?
2021. nov. 8. 17:05
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van több ilyen ismerősöm is.

Leginkább a kapuzárási pánik hozta ki belőlük.

Látom a veszèlyeket de nem tudok velük mit csinálni , csak szurkolok hogy mègis minden a legjobban alakuljon , mert ész + érvekkel nem lehet rájuk hatni

2021. nov. 8. 17:09
 19/40 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező akkor szerinted mi lenne a jó?

Albizni évekig és fizetni a semmit ,tulaj zsebet tömni? Albi mellett ugyanúgy nehéz spórolni mint a hitel fizetése mellett. Nekem konkrétan az albi díj több lett Volna ( így a városi atlag) mint a törlesztő.

És albi díj nem 10 évre szól…. Hanem amíg élsz.

2021. nov. 8. 17:11
 20/40 anonim ***** válasza:
92%
Ez ugyanúgy megtörténhet egy albérletben is, ami havonta biztos bukás anyagilag. Most akkor senki ne vállaljon gyereket, akinek nincs saját ingatlanja? Hamar kipusztulnánk. CSOK előtt is bőven megvolt ez a jelenség.
2021. nov. 8. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!