Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tulajdonképpen az a langyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tulajdonképpen az a langyos kapcsolat ?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom, hogy egyedül lenni jobb, mint egy langyos kapcsolatban, de pl az én értelmezésemben a langyos nem pejoratív/negatív jelző, hanem inkább kiegyensúlyozottat jelent, kevésbé heveset, nincs akkora szenvedély de akkora viták sem. Ez szerintem nem negatív. Ti mit gondoltok erről? Hogyan döntitek el, hogy egy kapcsolat langyos ? Attól, hogy langyos, nem lehet jó?

Köszönöm a válaszokat ☺️

2021. nov. 5. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
10. Az érzelmeit senki sem irányítja .. Ilyen nincs, hogy csak olyant keresek akibe nem vagyok szerelmes annyira .. Mint ha azt mondanád most fél másodperccel előrébb érek valahova ..
2021. nov. 5. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Volt olyan kapcsolatom, ahol megjártam a mennyet és a poklot is, és konkrétan azt hittem elégek. Nem is volt tartós, mindössze 3 hónap. Bár ilyen intenzív érzelmeket sosem éltem meg, de akkor sem kellene még egyszer...A mostani nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog kapcsolat. Szeretem, de nem fáj, nem bántó. Százszor inkább ez, mint az a kiszámíthatatlan valami, mégha nincsenek is akkora érzelmek és szenvedély. Szerintem ez sem langyos, csak más. A langyos az, amikor kb barátok vagytok és nem igen van intimitás.
2021. nov. 5. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

az a gond, h. még értelmezni sem tudod a kifejezést, kérdező!

a langyos azt jelenti, mikor már nincs szerelem, nincs szenvedély, nincs mély kötelék a pár között, de nem mernek kilépni, inkább elvegetálnak egymás mellett.

megszokásból, félelemből, szellemi tunyaságból, kényszerből.

nagy hülyeséget mondtál azzal is h. a nagy tűzzel égő kapcsolatok rosszak.

ahol nincs tűz, előbb kialszik a láng, hamu marad, ahol nagy tüzet raknak, az jó sokáig ontja a meleget és a fényt.

remélem, érthető.

2021. nov. 5. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem kérdező egy langyos fosban él, és jött ide visszaigazolást szerezni rá, hogy ez szuper, ez az igazi... hát nem!

Csak mivel nincs részed egy nagy és szép szerelemben, ezért próbálod meggyőzni magad és mindenki mást is, aki más állásponton van, hogy te gondolod jól.

Ha neked jó a langyos szar, el lehet benne merülni életed végéig, de az attól még szar marad és bűzlik.

2021. nov. 5. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok langyos kapcsolatban, csak nevetségesnek tartom, amikor felnőtt emberek 2-3 év nagy szerelem után mennek a következő kapcsolatba, ami szinten ugyanilyen hamar kiég aztán csodálkoznak, hogy egyedül maradnak :D

De nekem mindegy, ki hogy éli az életét, de örülök, hogy néhány sor alapján pontosabb képet raktal össze a kapcsolatomról, mint amennyit én tudok. 🙃

2021. nov. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!