Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat és "barátság extrákkal" között tulajdonképpen mi a különbség?
Figyelt kérdés
Csak annyi, hogy a "barátság extrákkal féle kapcsolatban" mindkét fél szabadon csinálhat mással is bármit? :)2014. jún. 24. 22:31
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, az is lehet monogám. Viszont akkor kisebb a hangsúly az érzelmeken, közös programokon, "járás"on
2/7 anonim válasza:
Nem lattad a filmet?? Akkor gyorsan nezd meg :D :D :D baratsag extrakkal: nem vagytok egyutt, haverek vagytok, plusz agyastarsak... roviden szolva :D
3/7 anonim válasza:
A kapcsolatban egy emberhez vagy kötve.
A barátság extrákkal pl szexelsz a csakis kizárólag barátoddal teljesen érzelemmentesen.
4/7 anonim válasza:
Plusz nincs szerelem,nem tervezhetsz vele.
Nekem nem jött be a dolog. Fizikailag jó volt,de érzelmileg kevés.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :))
Ja és de, láttam a filmet :D
2014. jún. 24. 22:51
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg az, hogy a barátság extrákkal inkább szexuális viszony, azaz inkább szeretők :D A kapcsolat teljesen más, az két szerelmes emberről szól.
7/7 anonim válasza:
Igen, a két fél bármit csinálhat, nincs kimondva, hogy ők "lekötötték" magukat és ezzel pont elég teret hagynak a másiknak, hogy hatalmas fájdalmat okozzanak. :D Vagy mondjuk félnek belemenni egy kapcsolatba és a "tény" mögé bújnak, hogy ők nem éreznek semmit, pedig de. :P A lényeg, hogy igyekeznek a végsőkig bonyolítani a dolgokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!