Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tulajdonképpen az a langyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tulajdonképpen az a langyos kapcsolat ?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom, hogy egyedül lenni jobb, mint egy langyos kapcsolatban, de pl az én értelmezésemben a langyos nem pejoratív/negatív jelző, hanem inkább kiegyensúlyozottat jelent, kevésbé heveset, nincs akkora szenvedély de akkora viták sem. Ez szerintem nem negatív. Ti mit gondoltok erről? Hogyan döntitek el, hogy egy kapcsolat langyos ? Attól, hogy langyos, nem lehet jó?

Köszönöm a válaszokat ☺️

2021. nov. 5. 10:44
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
29%

A langyos az a húgymeleget jelenti.

Tudod, amitől nem melegszel meg, de azért nem is fagysz halálra.

2021. nov. 5. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amiben többnyire nem érzi jól magát az ember, nem úgy megy haza hogy jól esne vagy esik egy ölelés a másiktól az számomra már langyos.. inkább lakó társak mint egy pár .
2021. nov. 5. 10:58
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon cuki ez a fej: ☺️
2021. nov. 5. 11:01
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Amikor màr csak rúgdossàk a kapcsolatot mint a szaros vödröt, hogy legyen valami dinamikàja, de már nem nagyon van benne semmi
2021. nov. 5. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Amikor facebookra mennek a szerelmes képek meg a nagyon jó kapcsolat mutatása.. közben meg otthon elhordják egymást a föld alá, vagy le sem szrják.
2021. nov. 5. 11:06
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Kb. az összes.
2021. nov. 5. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

Anxious-nál a labda.

Halgass Popper Pétert.

Milyen lenne egy kapcsolat évtizedek múltával? Óh... Rómeó....????

2021. nov. 5. 11:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azert az sem mindegy, hogy egy 40-es csalados ember marad benne egy langyos kapcsolatban, akinek mar ott vannak a gyerekek, vagy mondjuk valaki, aki a 20as eveiben jar. elozo esetben tenyleg nincs ertelme nagyon ugrandozni, de nekem fiatalon nem adna hozza egy langyos kapcsolat annyit az eletemhez, a szemelyemhez, hogy benne maradjak. ilyenkor meg kell kerdezni magadtol, hogy ad-e annyi pluszt a dolog, hogy megerje maradni.

de ez olyan, hogy emberek evtizedekig elucsorignek a coopban a kassza mogott, mert nincs igenyuk tobbre, jobbra, ebbol is megvan a havi x forintjuk, ehen nem halnak, elvannak. a kapcsolatban is vannak ilyen mentalitasu emberek, hogy elvannak es kesz, nekik megfelel. en reszemrol jol elvagyok egyedul is es nem fuggok senkitol, keves emberrel vagyok joban es tartom a kapcsolatot, tehat ha a paromnal ezt a ‘langyos elvagyunk’ dolgot kezdem erezni, akkor nem vagyok ra motivalt? hogy ebbe meg idot es energiat tegyek, mert nekem inkabb faraszto, mint elvezetes. lehet, 5 ev mulva mar mashogy latnam.

2021. nov. 5. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Langyos = se nem hideg, se nem meleg - kellemes, van, de olyan semmilyen.

Na, kapcsolatban is ugyanezt jelenti.

2021. nov. 5. 11:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Annak viszont nem látom értelmet, hogy a kortarsaim (jellemzően a húszas éveikben járó fiatalok) kapcsolatról kapcsolatra ugrálnak, mert mindig a jobbat keresik és közben sosem becsülik, amijük van. Így lesznek felnőttként 30-40 körül kiegettek. Nekem eddig mindig nagy szenvedések voltak a heves erzelmekbol, amikor megfulladtam, ha a másik nem volt velem, borzasztó heves viták voltak, egy ennyire heves érzelmeket kiváltó kapcsolat egyáltalán nem tud tartós lenni és pláne nem egészséges. Sokkal többet er az, ha az ember párja jó ember, vonzódnak egymáshoz szexuálisan és nem ég akkora tűzzel, mert az hamar kialszik és a helyen a gyűlölet marad.
2021. nov. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!