Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szexuális vágyaimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szexuális vágyaimat posztolja a srác, akkor tulajdonképpen velem tervez vagy csak szimplán nőkkel?

Figyelt kérdés

Szoval kapcsolatban vagyunk, de elég friss.

Eddig minden jó volt..

Beszélgettünk a szexről is.

A vágyaimról is stb.

Amik neki nagyon tetszenek és tervezi velem megvalositani.

De volt aztán egy rövid affér köztünk mert nem találkoztam vele mert nem tudtam.

Mérges lett, de elfogadta.

De azota nem ír, nem olvassa el amit irok, stb(ha felhivnám biztos tudnék vele ugyan beszélni de nem akarom hogy azt higgye rá vagyok parázva mindenre es a hívással elárulnám. (Igen rá vagyok amugy parázva mindenre!))

És a következő lépése, hogy szépen nyilvánosra tett egy olyan szexuális képet a netről, amiről egy az egyben beszéltünk. Ami tervünkben volt. Hogy majd MI ezt azt csináljuk. Rá is irtam hirtelen hogy jé az alteregom :D(de ugye megsem nézi az üzim)

Csak épp ugye ezzel másoknak csak azt fejezi ki hogy nők, szex a "mottója"..véletlenül sem azt hogy kapcsolata lenne..

Most tud ebben segiteni itt valaki, hogy van min idegeskednem vagy nincs?

#kezdeti kapcsolat
2021. márc. 4. 18:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ezt hogy kell elképzelni, kirakott egy képet amin bilincsben bekötött szemmel dugnak valakit?
2021. márc. 4. 18:47
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem éppen ez.de jah egy az egyben olyan szitut amit en mondtam tervem volt vele neki tetszik és megvalositjuk.
2021. márc. 4. 18:49
 3/17 A kérdező kommentje:

Koszi megjott a válasz.

El van bizonytalanodva.

Ami persze ujabb kérdést vet fel.

2021. márc. 4. 19:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi nők mindíg többet képzelünk bele minden ismerkedésbe... De a gondolataink biztosan nem azonosak.. egy ilyen fickótól nem várnék sokat...
2021. márc. 4. 19:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Passziv agressziv a ficko, te meg jatszmazol. Ebbol lesz valami, de olyan sok jora ne szamits.
2021. márc. 4. 19:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Biztos neked üzent ezzel, de valami nem oké vele, biztos, hogy újra összejöttök, de tényleg ne számíts sok jóra hosszú távon..
2021. márc. 4. 19:39
 7/17 anonim ***** válasza:
6os vagyok, ha csupán ennyi volt köztetek a konfliktus, amit leírtál, akkor tényleg van valami baja a srácnak, önbizalom hiány vagy ilyesmi, és mindig valami hasonlót játszana veled, ha vele maradsz..
2021. márc. 4. 19:42
 8/17 A kérdező kommentje:

A problémája az volt hogy amugy meg tudtam volna oldani ha nagyon akartam volna hogy találkozzunk(csak nekem nem volt kedvem a macerához(gyaloglás hozzá), mert feleslegesnek tartottam volna 1-2orára összefutni, annyi időt tudtam volna adni aztán jövök el),es szerinte meg, ha vmit akar az ember nem akad fenn ilyeneken.

Szoval valahol sértette hogy tudnánk ugyan találkozni, en mégsem teszem, meg biztos nekem úgyis repül nélküle is az idő (meg ki tudja volt e benne féltékenység is-ezt nem mondta)

Aztán megbeszéltük hogy nem arrol van szo, hogy nem tudna rám várni, hanem az a baja hogy ilyenek miatt, hogy nem akarok gyalogolni meg stb nem találkozom vele.

2021. márc. 5. 06:49
 9/17 A kérdező kommentje:

A képet nem miattam tette amugy ki mint kiderült.

De aztán kapcsolt hogy tényleg erről beszéltünk már rendelni is akarja a cuccokat nekem ami a képen van a csajon

2021. márc. 5. 06:51
 10/17 A kérdező kommentje:

Szoval az a probléma hogy nekem "derogál" néha hozzá menni, és ezt nekem ő nem akarja meghagyni hogy ilyenek miatt utasitsam el.

Amit en meg ugy erzek hogy szerintem meg jogom van ahhoz, hogy nekem derogáljon valami es mintha ebben akarna engem korlátozni. A jogaimban :D

2021. márc. 5. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!