Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szexuális vágyaimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szexuális vágyaimat posztolja a srác, akkor tulajdonképpen velem tervez vagy csak szimplán nőkkel?

Figyelt kérdés

Szoval kapcsolatban vagyunk, de elég friss.

Eddig minden jó volt..

Beszélgettünk a szexről is.

A vágyaimról is stb.

Amik neki nagyon tetszenek és tervezi velem megvalositani.

De volt aztán egy rövid affér köztünk mert nem találkoztam vele mert nem tudtam.

Mérges lett, de elfogadta.

De azota nem ír, nem olvassa el amit irok, stb(ha felhivnám biztos tudnék vele ugyan beszélni de nem akarom hogy azt higgye rá vagyok parázva mindenre es a hívással elárulnám. (Igen rá vagyok amugy parázva mindenre!))

És a következő lépése, hogy szépen nyilvánosra tett egy olyan szexuális képet a netről, amiről egy az egyben beszéltünk. Ami tervünkben volt. Hogy majd MI ezt azt csináljuk. Rá is irtam hirtelen hogy jé az alteregom :D(de ugye megsem nézi az üzim)

Csak épp ugye ezzel másoknak csak azt fejezi ki hogy nők, szex a "mottója"..véletlenül sem azt hogy kapcsolata lenne..

Most tud ebben segiteni itt valaki, hogy van min idegeskednem vagy nincs?

#kezdeti kapcsolat
2021. márc. 4. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De mért rak ki ilyen képeket..? Hátha valami nő ugrik rá..? Nemtom, nekem nem szimpi.
2021. márc. 5. 07:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Most ő még ott tart hogy játsza a nagy kemény srácot, az alfahímet.

De nem az ;)

2021. márc. 5. 08:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Mint akinek nem szàmitana hogy "hülyitem"vagy bármi, mert ő aztán kemény nagyfiu.

Ahhoz képest hogy egy intelligens és nem fiatal srác, itt tart.

2021. márc. 5. 08:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Es ennek még nincs is vége.

Ugyanez folytatódik, hogy nekem derogálnak dolgok, azok őt sértik.ez a lemez megy.

2021. márc. 5. 08:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Sosem ertettem, hogy miert huzzak a nok az ilyenek figurakkal az idejuket, de ugy latom te elvezed is a jatszmazast.
2021. márc. 5. 10:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Pl mert jo a szex vele.
2021. márc. 5. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem úgy fest, hogy mintha bosszúképen akarta volna ezt nyilvánosságra hozni
2021. szept. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!