Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor vki nem hív meg vagy el sehova, de kérdezi mit szeretnék azzal tulajdonképpen nekem kéne meghivatni magam?
Szoval a srácnak (nem az elsö eset), de annyi randira(föleg 2.alkalomra) a legnagyobb ötlete hogy feljönne hozzàm.
Elsö alkalmakkor mèg elmegy, hogy utcai sétàra "kényszerit"a hidegben, de következöleg en jelezni szoktam hogy nekem ehhez nincs kedvem.
Ilyenkor jönnek azzal hogy feljönnének (alig ismer.., netröl idegen, vagy règi ismerös ismerösének az ismeröse csak akikkel probalok ismerkedni)
Erre ugye reagàlok hogy kb ez nekem joformán még sértö is. Szoval ebbe nem megyek bele.
Es ilyenkor vagy ezt kihagyva is de jönnek azzal hogy en mit szeretnék.
Es ha en pl (virustol most eltekintve)vacsoràt vagy mozit vagy üditözést vagy akàr mc donalds autorészen hambit vagy bármi olyat szeretnék ami fizetös, az azt jelentené hogy akkor en hivatom meg magam vagy fizessem én?(ennyi erövel hozatok magamnak kajàt akkor vagy veszek egy abc ben üditöt otthonra, ez nekem valahogy nem randira hívàs. )
De mindezt mondjuk ha nem is nézzük.
Találkozna bárki olyannal akinek semmi ötlete nincs mire hova minek hivna el, addig terjed az össz gondolata hogy csövezzetek az utcan vagy kegyeskedik felmenni hozzàd?
Szerintem a mit szeretnék itt arra is vonatkozik hogy mit szeretnél a talikból. pl ha azonnal fel akarnak jönni nekem az jelzés hogy ők inkább a szexre utaznak.
Ha a program amit ő felvet nem tetszik akkor javasolhatsz mást, de nem kell feltétlenül meghívnod, pl ha az első alkalommal meghívott most illik visszahívni de ha első alkalommal csak sétáltatok akkora második alkalom nem kötelez semmire.
2#ezen en is gondolkodtam màr. Miert engem néznek hotelnek.
Ha nem is szexre mennek de teremtsem még a randit?
Bakker egy kocsiban egy esti hambizàs is több lenne. Vagy bármi.
En nem gondolom azt hogy nö létemre nekem kéne udvarolni.
A felezés meg ilyen oke kapcsolatban. De nem udvarlàsnàl.
Akkor ne hivjon el sehova ha nem akar semmit csak csövezni velem. Ez nekem nem kapcsolat kezdete.
Most a sràcnak megis irtam hirtele n hogy ne várja már hogy en fogok neki viràgot adni meg hasonlokat.
"Aki egy randit sem tud megszervezni, attol mit varsz hosszutavon?"
Ez nagyon igaz. Voltam olyan hülye, hogy összejöttem ilyennel, és még a köcsöge panaszkodott rám a haverjainak.
"Te sem tűnsz túl életképesnek ilyen téren."
Miért? Miért ő nyitogassa meg a lakását egy pasinak?
Miért nem hívja a lakására a pasi? Hatodmagával lakik együtt netán egy albiban? Vagy mamahoteles? Vagy akkora kupi van nála, hogy szégyelli?
Már bocs, de ez miért a kérdező életképtelensége?
Mondjuk olyan se lesz nagyon h valaki vadidegennek viraggal keszul. Fura is lenne. Sztem neked is lehetnek elvarasaid amiket ugy tunik ezek a pasik nem ugranak meg. De az is elgondolkodtató ha ez egy minta nalad hogy milyen pasikkal kezdesz, te viragot varsz o neg lakasra jonne, nem ugyanaz a kategoria. Speciel nalam a felezes randinal is jatszik es pont hogy kapcsolatban vannak meghívások hiszen akkor mar tudod h a masik nem rohan el.
Szoval igen tok gaz amit a pasi csinal de lehet neked is magasan vannal az elvárásaid hs azt varod h a masik meghivjon meg udvaroljon a semmire. Sztem a normális az lenne hogy ismerkedtek, elso randin ha a srac hiv el akkor fizetheti a progit de azert felajanlani nrm art a felezest, masodiktol meg felezes. Programot az találjon ki aki keresi eloszor a masikat vagy beszeljetek meg.
Dehogy. Volt már randin ahol vacsoràra hivott a sràc, olyan is aki minöségi bonbonnal vàrt.
De nem az hogy vmit kapni.
Hanem nekem megalàzo az hogy valaki addig sétáltat a hidegben hogy kinomban felhivjam. Nekem ez nem ismerkedés. Egy kvázi idegennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!