Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonkeppen mit akarhatott ez a lany?
3 napig vendegeskedtem nala mert meg akartam latogatni egy varost es o ott lakott es visszairt.
Nem ismertem elotte.
De az a helyzet, hogy nem nagyon tudtam a dolgommal foglalkozni mert nem hagyott békén. Menjek vele setalni, fozzunk egyutt, segitsek neki biciklit venni, frizbizzunk, turazzunk, menjunk szinhazba. En probaltam kozeledni mert ugy ereztem randinak fogja fel de azt mondta ne fogdossam. Utana probaltam figyelmen kivul hagyni es a sajat dolgommal torodni de csak nem hagyott beken. Beszelt hozzam folyamatosan, dudoraszott, viccelodott, setaltunk, frizbiztunk. Minden.
Vegul mondta h meglatogatja egy is.eroset es mennie kell.
Hazajottem. Olelessel valtunk el, de ugy terveztem meglatogatom. Ma visszamentem hozza de lerazott, azt mondta dolga van de lattam h visszamegy a lakasba es nem oda ment ahova mondta. Felhivtam, de nem engedett be. Ejjel utaztam egyedul haza. Pedig egy karkotot is vettem neki.
Mi tortent? Ne keressem tobbet?
Azt hittem baratok vagyunk.
Szerintem is.
Lehet még vmi a dologból?
Ja de hogy mutatná ki?
Tulajdonkeppen nem az igazat irtam le mert nem kuldott el csak elkezdte az ertetlen szomszed neninek magyarazni miert vagyok ott. Utana en mondtam h inkabb megyek de nem jott utanam.
Hat faradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!