Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig mehet ez így tovább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet ez így tovább, mit csináljak, rákérdezzek-e, hogy most mit is csinálunk tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel (29) évek után újra elkezdtünk heti rendszerességgel találkozgatni. Beszélgetünk, filmet nézünk, azt azonban nem mondanám, hogy "izzik" a levegő közöttünk, tehát nem randizunk.

Jó vele nagyon, és úgy érzem, elkezdtem érezni valamit iránta, viszont nem hiszem, hogy ez kölcsönös. Nyíltan nem kérdeztem rá nála, hogy alakul-e valakivel valami, magától nem mondott semmi ilyesmit.

Puszi-puszi az arcra, így válunk el egymástól hétről hétre.

A kérdésem az lenne: meddig mehet ez így tovább, mit csináljak, rákérdezzek-e, hogy most mit is csinálunk tulajdonképpen, megmondjam-e neki, hogy nem közömbös a számomra?

Létezik olyan, hogy a lány totál barátként tekint egy srácra? Ha igen a válasz, az a srác vagy bzi, vagy úgy-ahogy megoszt a lány mindent magáról. Velem viszont korántsem oszt meg mindent... magától nem mondja, pl. hogy kitől kap sms-t, én meg nem kérdezek rá.

Vajon azt hiszi, hogy tényleg csak barátként közeledek felé, vagy vajon felötlött benne a gondolat, hogy "úgy" találkozom vele? Mindenesetre nem látom semmi jelét, hogy ő akarna valamit, a társasága viszont nagyon fontos nekem, szeretek vele lenni nagyon.

2014. ápr. 4. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
mondd meg neki mindenképp.. igen, létezik olyan hogy egy lány barátként tekint egy srácra...
2014. ápr. 4. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem vágod a csábítást,akkor nem is értem mit vársz.

a nők nem filmezni akarnak,sőt 99%uk utálja a filmeket,elalszanak rajta mondjanak bármi mást,kamu.

legközelebb ha felviszed,akkor üss össze egy kaját és nyiss ki egy bort,megisszátok,aztán dugd meg.

az meg,hogy ő mit akar lényegtelen.

a lehető leghibásabb gondolatmenet,ha ezen agyalsz,mert átadod a döntési helyzetet.

ha meg ő irányít,azt nem élvezi,pacskerral meg csak a legvégső esetben dugnak.

te érvényesítsd az akaratod,te irányíts.

azt viszont jól teszed,hogy nem faggatod palikról,mert az a bizonytalanság egyértelmű jele.

egy alfa lesza-rja a konkurenciát mert biztos magában és ott van a te lakásodon nem egy másikén.

2014. ápr. 4. 01:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudja ő is, hogy szexnek is kellene lennie,és arra vár sztem, hogy megcsókold...
2014. ápr. 4. 08:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy arra vár, hogy megcsókoljam? Hogy lehet ezt felismerni?

Lehet, hogy tényleg csak barátként tekint rám, és közben alakul(gat) valakivel kapcsolata? persze, lehet, hogy semmi ilyesmiről szó sincs.

Ha megcsókolnám, és ő nem akarja, akkor utána megromlana a kapcsolatunk....

Ha tényleg "barátilag" találkozunk, ülünk, fekszünk egymás mellett, akkor csak hirtelen hajoljak felé, és csókoljam meg?

2014. ápr. 4. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

aztaku-rva nem vagy semmi...

ha visszautasítja a csókot,akkor annyi van,hogy úgy csinálsz mintha mi sem történt volna,aztán 10 perc múlva megint megpróbálod ennyi.

az üldözés azonos a hódítással és a finom de módszeres kitartás győz,ha már ott van fent nálad lakáson.

pár csók tipp-

te-meg akarsz csókolni?

csaj-igen.

odahajolsz megcsókolod.

te-szeretnél megcsókolni?

csaj-talán,lehet nem tudom...

te-akkor próbáljuk ki.

és megcsókolod.

te-játszunk kő,papír ollót!ha vesztek adhatsz egy pofont,ha nyerek meg kell csókolnod.

aztán addig játszol vele,amíg összehozod a csókot.

te-szeretnél megcsókolni?

csaj-nem.

te-nem azt mondtam,hogy meg is teheted,csak láttam,hogy el vagy bambulva.amúgy kérsz egy rágót?

2014. ápr. 5. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!