Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valami módja hogy burkolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami módja hogy burkoltan rákérdezzek, van-e bnője?

Figyelt kérdés

Alig ismerem,de már évek óta. Csak köszönőviszonyban vagyunk,de tervezem h beszélgetést kezdeményezek. Ki szeretném deríteni,van-e bnője. Hogy kérdezzem meg ezt tőle burkoltan?:D Ötletek? Ilyenekre gondolok,mint pl hogy "barátnődhöz mész?",és ha nincs neki,akkor úgyis mondja... Na de azért jobb ötlet kéne.:D Ha épp hazafelé battyog edzésről,akkor ilyet nem kérdezhetek tőle,mivel tudom h haza megy....

20/L

2013. máj. 7. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova, például meginni valamit vagy ilyesmi (nem randi csak, hogy nem e lenne kedve veled "lógni") aztán ha igent mond, a találkán mond azt neki, hogy: "de remélem a barátnőd most nem féltékeny". Vagy csak szimplán beszélgessetek és szerintem idő közben úgyis kiderülne.
2013. máj. 7. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Hogy ismerted meg a barátnődet?

Aztán vagy elmondja, vagy meg mondja hogy nincs neki.

Aztán te: Tényleg? pedig azt hittem..

na ez nem olyan kemény, meg kicsit átlátszó. Ez jutott eszembe :D

2013. máj. 7. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell burkolózni... cask mkérdezz rÁ!
2013. máj. 7. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:

ha eddig csak köszönőviszonyban vagytok, akkor miért rögtön a barátnőre tereled a témát?

amúgy ja, kérdezz rá simán

2013. máj. 7. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
első kettőnek köszi :D várom még az ötleteket
2013. máj. 7. 16:21
 6/10 mmano88 ***** válasza:

Elmondod neki hogy még vacsit fogsz főzni ma, majd megkérded hogy ő tud e főzni vagy ez inkább a barátnője dolga?

Nemtudom amúgy.. :D

2013. máj. 7. 16:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt burkoltan, abban még nincs semmi, ha megkérdezed tőle hogy van-e barátnője.
2013. máj. 7. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell burkoltan kérdezni ezt. Én annó összefutottam egy lánnyal, akit korábban egy házibuliban ismertem meg, aztán kb a szia, hogy vagy? után rá is kérdezett hogy van e barátnőm. Innentől kezdve egyértelmű volt a történet. A srác legalább levágja hogy tetszik neked, és ha utána keres, az jót jelent, ha pedig nem, akkor jobb hogy korábban kiderült hogy nem érdekled, mint ha futnád itt a köröket, és egyszer csak koppansz.
2013. máj. 7. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
mi az, hogy első kettőnek köszi? mi is normálisan válaszoltunk, úgy gondolom. hát pontozz le. nők....
2013. máj. 7. 16:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Hehe, ez a főzős is jó :P
2013. máj. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!