Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A, , nem vagy rossz srác külsőre, de nekem nem vagy az esetem, nem ez a típus jön be nekem, , azt jelenti burkoltan, hogy ronda a pasi?
Figyelt kérdés
Vagy azt, hogy neki tenyleg mas tipus kell, pl olaszos beutesu? Ettol meg lehet az, hogy sok mas lanynak bejin még az a pasi?2012. aug. 5. 14:51
1/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti pontosan, hogy: "Nem rossz, de nekem nem az esetem, nem jön be külsőre."
Igen, más típusú kell neki.
Igen, lehet, hogy másnak meg pont te vagy a zsánere.
2/5 anonim válasza:
ha egy srác bejön akkor nem feltétlenül a stílusa miatt
tetszenek a raszta hajú pasik de képes vagyok más hajviseletű fiúkra is ránézni:D..szóval inkább csak kifogás ez az 'eset' dolog:)
3/5 anonim válasza:
Az ő szemében ronda vagy, csak nem akart megbántani.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a lany, hogy nem vagyok ronda, csak mas tipus tetszik neki.
2012. aug. 5. 16:08
5/5 anonim válasza:
Lehet úgy is érteni, hogy tényleg rondának tart. De ez még nem biztos. De értheti úgy is,h helyes az arcod, viszont tényleg más stílusú pasikat kedvel.(mert már velem is volt ilyen pl.nem tetszenek a rockereket és találkoztam egy rocker pasival aki nagyon jól nézett ki arcra, de ott van az a DE, h rocker volt) Mert vannak olyan lányok, mint pl. én is hogy lényeg persze az arc de sokkal fontosabb a stílus. Amúgy milyen stílust képviselsz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!