Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt az eddigi legcikisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legcikisebb történésetek a párotokkal vagy valamilyen pasival/csajjal?

Figyelt kérdés
Az enyém: elmentünk autóval bevásárolni, hatalmas tömeg volt, jó messze talált végre a barátom parkolóhelyet. Siettünk a szüleimhez ebédre, így csak gyorsan beszaladtam 2 dologért, a párom kinn megvárt az autóba. Kijöttem a boltból, nem emlékeztem már pontosan hol áll, sétáltam pár sort az autók között lóhalálában, megláttam végre a fekete Audit (ilyen autója van a páromnak), futottam oda, beültem az anyósülésre, csaptam egyet a párom térdére, és megkérdeztem, hogy elég gyors voltam-e nyuszifül. Odanéztem, abban a pillanatban vettem észre, hogy egy vadidegen pasi mellé ültem be.
2021. nov. 4. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Pár éve, mikor a baratom családjánál voltam (akkor még nem éltünk együtt), azt hittük, hogy nincs otthon senki, és a szobájában voltunk nyitott ajtónál, ültem az ágyon, és ő állt felettem pucéran, és oráloztam közben. Egy idő után hallottuk, ahogy az apja elmegy a szobája mellett, még a szemem sarkából láttam is, ahogy benéz hozzánk. Utána fél évig nem mertem elmenni hozzájuk, de megtört a jég. Azóta is ég a pofám, ha eszembe jut...

A másik viccesebb. Szintén parommal voltunk a helyi kisboltban, és tudni kell róla, hogy nagyon ijedos. Kitalaltam, hogy megijesztem, mikor átjön abba a sorba, ahol én nezelodtem. A boltoson kívül senki nem volt az üzletben. Egyszercsak hallom, hogy jön valaki, kiugrottam a sorbol, "Búú!" felkiáltással. De nagy meglepetésemre ne a párom volt, hanem a boltos néni. 🤣🤣🤣

Szerencsére jófej volt, utána még fél óráig ezen röhögtünk hármasban :D

2021. nov. 4. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Mindketto gyerektemas, elso amikor bekotott infuzioval jott ram a czifra es mivel a ferjem velem volt es "segitett" a vajudasban, magatol ertetodo volt h bekiser a wcbe. A wc kb 2mx2m helyiseg volt, ebben voltam en, a pocak az infuzios allvany es a ferjem elere allitva es akkor par masodperc alatt kijott belolem minden...szerintem egyikunk sem gondolta ezt a "segitest" at, de nagyon halas voltam h ott volt...

Masik egy-ket hettel kesobb tortent, immaron 2darabban es otthon, a ferjem arra ebredt h folotte terdelek es huzom le a paplant rola, simogatom a szoros combjait.

Mit csinalsz?

Semmi baj kicsim csak anya most bepelenkaz teged...-mondtam en.

Sosem felejtem el a jeges remuletet a szemeben ahogy probalja visszahuzni magara a paplant:))))

Azt hittem h o a baba:)

2021. nov. 4. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
#2 Basszus, majdnem megfulladtam. Tele volt a szám vízzel pont mikor kezdted volna pelenkázni a férjed 😂
2021. nov. 5. 00:10
 4/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

2: NEEEEEEEE! 😆😆😆😆😆 Meghalok! 😆😆😆😆😆

Ez nagyon trógeres volt. Exemmel első randik egyike - persze indiai kaját ettünk. Mindketten eléggé széllel béleltek voltunk alapból is. A randi végére a teljes yperni mustárgázállomány felgyűlt a beleimbe, és (hogy teljes legyen a baj) vidáman liftezett is a köcsöge. A Döbrente térnél már szabályosan rosszul voltam. Persze nem mertem elmondani, hogy mi a bajom. Hősiesen tartottam magam - egészen addig a pontig, hogy hatalmasat kottyant a belem. Exem akkor értette meg, hogy mi a baj. Elindultunk a Délibe, közben az ájulás kerülgetett, aztán egy ponton nem bírtam tartani, és ahogy a Délinél caplattunk fel a lépcsőkön, minden lépésemnél sípolva szisszent elő a sóhaj. Exem majdnem leült a röhögéstől, nekem meg konkrétan vörösebb volt a fejem, mint a vasúti megállj jelzés. 😆😆😆😆😆 Aztán ahogy exem röhögött, neki is kiszisszent az yperit. A tanulság: Ha már randi, INDIAIT SZIGORÚAN TILOS (és égésveszélyes).

2021. nov. 5. 00:43
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

2-es

A pelenkás témán kinyúltam..😂😂

Jól kezdődött a reggel!

2021. nov. 5. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Pasimnál voltunk és fel mentünk a szüleihez nem sokat voltunk fent vissza le mentünk erre 2 perc múlva jön az anya egy tucat össze hajtogatott tiszta ruhával mi meg ott fekszünk pucéran az ágyban! Hát jót gondolhatott!! Azt mondja hozta a tiszta ruháinkat majd el ment! Takaró azért volt rajtunk de égett a pofán 😅😅🙄🙄 24.l
2021. nov. 5. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mar nem vagyunk egyutt amugy, de az rengeteg baromsag amit megcsinaltunk, a mai napig osszekot, egyszer pl gergelyugornyai nyaralas alatt pettingeltunk es allitas szerint a labamrol egy porszemcse a szemebe kerult. Sehogy sem sikerult kimassziroznunk igy gyalogoltunk vagy 8km-t a kozeli Vasarosnamenyba (ha nem 8 akkor annyinak tunt) gyogyszertarba v korzetihez nememlekszem, de zarva volt, igy visszagyalogoltunk es mondtam neki h lattam a fokuszban egy roman oregasszonyt aki nyelvvel szedi ki az idegen targyakat a szembol es en ezt megprobalom. Kisse hulyenek nezett de nyigott osszevissza h h faj, igy elmentem fogat mosni es nekilendultem kinyalni a szemet. Termeszetesen szetrohogtuk magunkat es a szemcsevel sem talalkoztam de vegul megszunt neki a szuro erzes, igy elmondhatom h ezzel en is tudnam keresni a kenyerem ha a munkam megszunik😀 #2 voltam
2021. nov. 6. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!