Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy könyveljem el ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy könyveljem el ezeket a történéseket?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriába írtam, elnézést.

Pénzkeresés miatt tanulmányaim mellett eljárok dolgozni egy helyre, ott ma egy "újonc" pasit észrevettem aki a haverjával érkezett. A becsekkolásnál is figyelt, rám nézett akkor mikor én is rá, aztán volt amikor pillantva kaptam el a tekintetemmel de akkor gyorsan elnéztem más fele. Ebédszünetben is azzal a sráccal ment akivel reggel jött, beszélgettek és megint nézett mert az a srác (gondolom haverja) nagyon finoman mutatott felém és én csak pillanatok leforgása alatt láttam meg míg felnéztem az ételemből.

Munkatársak mellett ültem egy 12 személyes hosszú asztalnál, mellettem volt még hely bőven de ők egy másik asztalhoz ültek srégen, vagyis átlósan és én rájuk láttam persze de ők háttal ültek.

Nap végén megint csekkolás, aláírni hogy végeztünk és mehetünk. Egy napomat szerettem volna elcserélni, mert azon a napon egy ismerősöm sem megy akivel eltudok menni a munkába, és mindenkit végigkérdeztem szinte és segítettek mások is de senki se tudott cserélni velem..

Gondoltam, majd a sráctól megkérdezem. Az iroda előtt már jött vissza, elől ment a haverja ő meg hátul..ideges voltam, vert a szívem és féltem. Kicsit elhadartam az elejét de megkérdeztem és nem nézett rám addig míg kérdeztem csak akkor mikor leszólítottam de csak akkor is egy pillanatra nézett. Telefonomon mutattam naptárt is neki, akkor döbbentem le mikor elkezdte mondani hogy itt itt itt meg itt..stb napokon dolgozik, de itt ott meg amott napokon jön ide erre a helyre (ez a hely ahol pénzt keresek ez mindig 1 napra foglalkoztatja az embereket, egy kis anyagi kisegítés de jól fizet és csekkolni is ezért kell reggel és este) és mondta hogy azon a napon nem itt van, sajnos nem tud segíteni és ment a haverja után aki ott nézett minket és nem nevettek hanem picit mintha kuncogtak volna meg valamit súgott neki és úgy mentek el az autóhoz és onnan haza.

A srác nálam magasabb, bejött nekem őszintén szólva már reggel mikor megláttam de nem fektettem rá hangsúlyt mert nem tudtam és az meg furcsa lett volna ha nézem mindig.

Az egyik ismerősöm aki férfi, szólt nekem hogy figyelte a srácot mikor leszólítottam és olyan furcsán mosolygott ő szerinte mint aki trófeaként gyűjti a nőket és azt is mondta hogy ő nem akar ebbe beleszólni meg befolyásolni de vigyázni kell mert vannak ilyenek is..ezt tudtam hogy vannak ilyenek de én nem láttam a mosolyt rajta, pláne azt nem hogy milyen mosoly..

Egy másik ember aki nő, azt mondta hogy lehet egész nap azon töprenget hogy szólíthat le és most örült neki hogy én megtettem.

Most ez a dolog kis zavart keltett bennem...nem akarok semmit bebeszélni magamnak, sőt ki tudja legközelebb mikor lesz ott mert nem lehet menni minden nap, csak elvétve mert beosztás van és mindenki máshogy kap napot.

Velemény vagy meglátása valakinek erről? Köszönöm annak aki szán időt a kérdésemre.

2018. máj. 17. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem könyveld el saját rezsis beruházásnak:

T161(beruházási szállítók)-K582(Saját előállítású eszközök aktivált értéke) 😉

2018. máj. 17. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Most mi is történt? Mert leginkább semmi.
2018. máj. 17. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
kerdezo, jaj fogd mar be.
2018. máj. 17. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

"mikor elkezdte mondani hogy itt itt itt meg itt..stb napokon dolgozik, de itt ott meg amott napokon jön ide erre a helyre"

" ki tudja legközelebb mikor lesz ott mert nem lehet menni minden nap, csak elvétve mert beosztás van és mindenki máshogy kap napot"

Te sem vagy egy észlény...

Egy napja ismered. Először is higgadj le. Annyit lehet csak ebből leszűrni, hogy bejön neked a srác. Próbáld esetleg megismerni egy kicsit és nem pillantásokból meg kuncogásokból kombinálni.

2018. máj. 17. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Esküszöm, érdekesebbnek találtam volna a sztorinak azt a részét, amiben kiderül, hogy jutsz el a munkahelyre ismerősök hiányában.

A pasi meg valószínűleg azért mosolygott, mert olyan körülményes voltál, hogy bár kinevetni nem akart, azért kicsit mégis sikerült neki.

2018. máj. 18. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!