Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nálam 25 évvel idősebb embert szeretek és együtt tervezünk?
Röviden: a párom 25 évvel idősebb, én 41 vagyok, ő 66. Én vagyok a nő.
1 éve vagyunk együtt.
Szeretnénk együtt élni, ezért megbeszéltük, hogy én adom el az ingatlanom és arrafelé veszek, ahol ő lakik. Mivel én itt, ahol most vagyok nem igazán szeretek lakni, így ebből a szempontból is ésszerűbb.
Viszont a barátaim óva intenek, hogy ne csináljak hülyeséget, szerintük csak ki akar használni, meg mit akarok egy idézem " 66 éves vén trottytól"? Majd ápolhatom pár év múlva.
Én nem így gondolom.
Ti hogy látjátok? köszönöm előre is a véleményeket.
Köszi az eddigi válaszokat.
Hogy tisztább legyen a kép: ő haszonélvezetet szeretne az én ingatlanomon.
Ezért kérlelnek a barátok,hogy vigyázzak.
Egyik barátnőm azt mondta, e mögött két ok lehet,:
jó esetben, csak egyszerűen be akarja biztosítani magát, hogy én -ha mondjuk hirtelen megbolondulok, elkap a nagy szerelem stb. ne tudjam őt utcára tenni.
Úgy gondolom, bár nem ez a típus vagyok, de ok ez utóbbi lehet jogos részéről.
vagy be akar költözni és utána téged vhogy kitenni,és teljes mértékben birtokolni az ingatlant.
"ő haszonélvezetet szeretne az én ingatlanomon"
Azon az ingatlanon, amibe nem fog beleadni egy forintot sem?
Nehogy bele menj a haszonélvezetbe! Több joga van mint a tulajdonosnak!
Nem tudom, ő a saját ingatlanjában él?
Ha igen, akkor tiszta. Mindketten megtartjátok a sajátotokat, és összeköltöztök az egyikben.
Ha ő albérletben van, akkor meg sorry. Ilyen akkor sincs, hogy valaki ingatlanján csak úgy megszerezze a haszonélvezetet. A semmire. Csak mert ő úgy akarja.
Mi az, hogy be akarja biztosítani magát, hogy nem rakod ki ha tönkre megy a kapcsolatotok!?
És mi van, ha kiderül, hogy egy agresszív valaki, akitől csak menekülni lehet!?
Ne így akarjon magának idős korára ingatlant szerezni!
napnál világosabb a sztori:
haszonélvezet és nővérkeszerep
ne menj bele.
tényleg egy nyugdíjas taggal akarsz élni mindössze 41 évesen?!
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!