Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben a lány az idősebb, mekkora az a korkülönbség ami meg egészséges lehet?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal aki idősebb nálam, ő a 30-as évei elején jár, én pedig meg csak a 20-as éveim közepén. Nagyon jól ki jövünk egymással. A köztünk levő korkülönbség 7 év. Szerintetek működhet a dolog? H tudnám megértetni a barátokkal és a családdal ezt a kor különbséget, ha eléggé régimódiak?2021. szept. 18. 19:39
1/6 anonim válasza:
Működhet.
Nem kell semmit senkinek igazolni, mert ez a te életed, és nem ők élik helyetted a kapcsolatot.
2/6 anonim válasza:
- Mennyi idős vagy? 23 vagy 27?
- Mi a szakmád?
- Fizud mennyi?
- Családod pénzes?
- Akarol babát? Mert ő majd akar, nemsokára.
- Lakás?
4/6 anonim válasza:
7 év nem lehet akadály, viszont a gyerekvállalás nála már sokkal
közelibb téma, mint esetleg nálad.Ezt megbeszéltétek már?
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Sok a 7 év, egy ilyen nő máshogy gondolkodik. Most még jó, de majd amikor eltelik 10 év és együtt vagytok még, akkor fognak kijönni a problémák. Én sem helyeselném, de elfogadnám.
6/6 anonim válasza:
Nekem az álomnőm pont ilyen, én is 20-as éveim közepén vagyok (egészen pontosan 25), ő meg 30-as elején (32 lesz idén), szóval telibe az mint nálad. Szerintem felnőtt, érett embereknél 6-7 év még belefér a nő javára is. 10 fölött a gázos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!