Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányszor voltál szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor voltál szerelmes?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin teljesen anonim módon az emberek szerintem sokkal őszintébbek, mintha ezt olyan helyen kérdezném meg, ahol vállalni kellene a személyüket, így megköszönném, ha válaszolnátok az alábbiakra.

1. Hányszor voltál szerelmes?

2. Hány emberrel volt komoly kapcsolatod!

3. Hány emberrel feküdtél le?

Kort és nemet is írjatok légyszi.

2021. nov. 4. 01:57
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
78%

1 legalábbis igazán szerelmes, nem csak fellángolás

1

1

Szerencsés vagyok azt hiszem!

2021. nov. 4. 07:55
 22/35 anonim válasza:
34%

21es voltam bocsi

21/N

2021. nov. 4. 07:57
 23/35 anonim ***** válasza:
85%

1

0

0

26N

2021. nov. 4. 08:04
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
1-1-1. A férjembe, a férjemmel, a férjemmel. 😊 42N
2021. nov. 4. 08:17
 25/35 anonim ***** válasza:
75%

1. 3x voltam igazán nagyon szerelmes, ebből csak 1 volt beteljesült, 1 félig, és 1 plátói. Egyéb szerelmek is voltak, de azokat így utólag nem mondanám igazán komolynak.

2. 1 emberrel volt komoly kapcsolatom

3. 2 emberrel feküdtem le

35N

2021. nov. 4. 08:46
 26/35 A kérdező kommentje:
Szerintem az emberek a jelenlegi érzéseik miatt mondják azt, hogy mégsem voltak szerelmesek. Akkor megélte/átélte a szerelmet, még ha nem is annyira intenzíven, mint egy másikkal, de az volt. Utólag pedig már úgy gondol rá vissza, hogy nem is volt szerelem, pedig akkor és ott az volt, mindegy, hogy ma már hogy gondolunk vissza rá és volt tőle nagyobb szerelem. Szerintem legalábbis.
2021. nov. 4. 10:18
 27/35 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, fiatal voltam, így nem feküdtünk le, viszont a szüleinknek is bemutattuk egymást és folyamatos kapcsolatban voltunk 3 évig. 10 év telt el azóta, de többször is próbálkozott, mert hogy még mindig szeret, illetve mindenhol hangoztatja, hogy én voltam számára a nagy ő, mindenki az exének hív, pedig mindenki tudja, hogy sosem feküdtünk le. Szerintem ez is egy komolyabb kapcsolatnak számít, csak 10 évvel ezelőtt még normálisnak számított, hogy ebben a korban a lány még “megtartja a szüzességét”. Legalábbis senki nem akadt fenn rajta.

2021. nov. 4. 10:25
 28/35 anonim ***** válasza:
79%

1. 1

2. 1

3. 3

F39

Remélem ez úgy fog változni hogy mindegyik 1 számmal megy feljebb😊

2021. nov. 4. 10:42
 29/35 anonim ***** válasza:
79%

3x voltam szerelmes

2 komoly kapcsolatom volt

2 emberrel feküdtem le.

Az elsőnél szintén fiatal voltam, nem feküdtünk le, ettől még viszont a mai napig úgy tartom, hogy szerelmes voltam belé.

22/L vagyok.

2021. nov. 4. 10:44
 30/35 anonim ***** válasza:
#26 25-ös vagyok. Amikor először igazán szerelmes lettem, akkor jöttem rá, hogy amit korábban éreztem, nem volt az igazi. Pl. csak intenzív rajongás volt egy sztár iránt, vagy belém volt szerelmes egy pasi, én meg annyira akartam a szerelmet, hogy úgy éreztem, mintha én is szerelmes lennék belé, de valójában nem voltam. Egyébként nem szólom le a korábbi szerelmeimet, van köztük olyan, akit most is helyesnek tartok, de van minőségi különbség szerelem és szerelem között.
2021. nov. 4. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!