Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál szerelmes?
Itt gyakorin teljesen anonim módon az emberek szerintem sokkal őszintébbek, mintha ezt olyan helyen kérdezném meg, ahol vállalni kellene a személyüket, így megköszönném, ha válaszolnátok az alábbiakra.
1. Hányszor voltál szerelmes?
2. Hány emberrel volt komoly kapcsolatod!
3. Hány emberrel feküdtél le?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
1 legalábbis igazán szerelmes, nem csak fellángolás
1
1
Szerencsés vagyok azt hiszem!
1. 3x voltam igazán nagyon szerelmes, ebből csak 1 volt beteljesült, 1 félig, és 1 plátói. Egyéb szerelmek is voltak, de azokat így utólag nem mondanám igazán komolynak.
2. 1 emberrel volt komoly kapcsolatom
3. 2 emberrel feküdtem le
35N
Nekem volt egy 3 éves kapcsolatom, fiatal voltam, így nem feküdtünk le, viszont a szüleinknek is bemutattuk egymást és folyamatos kapcsolatban voltunk 3 évig. 10 év telt el azóta, de többször is próbálkozott, mert hogy még mindig szeret, illetve mindenhol hangoztatja, hogy én voltam számára a nagy ő, mindenki az exének hív, pedig mindenki tudja, hogy sosem feküdtünk le. Szerintem ez is egy komolyabb kapcsolatnak számít, csak 10 évvel ezelőtt még normálisnak számított, hogy ebben a korban a lány még “megtartja a szüzességét”. Legalábbis senki nem akadt fenn rajta.
1. 1
2. 1
3. 3
F39
Remélem ez úgy fog változni hogy mindegyik 1 számmal megy feljebb😊
3x voltam szerelmes
2 komoly kapcsolatom volt
2 emberrel feküdtem le.
Az elsőnél szintén fiatal voltam, nem feküdtünk le, ettől még viszont a mai napig úgy tartom, hogy szerelmes voltam belé.
22/L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!