Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál szerelmes?
Itt gyakorin teljesen anonim módon az emberek szerintem sokkal őszintébbek, mintha ezt olyan helyen kérdezném meg, ahol vállalni kellene a személyüket, így megköszönném, ha válaszolnátok az alábbiakra.
1. Hányszor voltál szerelmes?
2. Hány emberrel volt komoly kapcsolatod!
3. Hány emberrel feküdtél le?
Kort és nemet is írjatok légyszi.

4x
2-vel
3 emberrel
30N
10-es: A komoly kapcsolatok és szerelmek nem feltétlenül fedik egymást alapból.
Én a 4 szerelembe 2 be nem teljesedett tiniszerelmet is beleszámoltam. Felnőttként 2x voltam szerelmes, az egyik egyszerűen nem jött össze, csak kavartunk, drámáztunk a sráccal, de végül belém rúgott lelkileg, és sose teljesedett ki.
A másik felnőttkori szerelmem pedig a mostani párom, vele 8,5 éve együtt vagyok.
A másik komoly kapcsolatomban pedig nem voltam szerelmes, viszonylag gyorsan vége is lett (bántalmazó is volt).
A 3 ember, akikkel szexeltem, úgy jöttek össze, hogy volt a 2 komoly kapcsolatom + volt egy olyan kapcsolatom, ami ugyan komoly szándékkal jött össze, de 2 hónap alatt kiderült, hogy nem működik, irgalmatlan sz.ar volt.

2x
4
6
20/L
A 10-es kommentre reagálva: Az elsőnél 15 voltam. Hiába voltunk együtt egy évig, meg együtt is laktunk egy darabig, nem tudtam, milyen szerelmesnek lenni igazán a 2. barátom előtt. :DD
Aztán a 3.-nál a viselkedése húzta le nagyon a dolgot, hiába volt más szempontokból stabil a kapcsolat, nagyon demoralizáló volt. Csak a tűrésem tartotta össze egy évig. Meg a remény, hogy “hátha jobb lesz”.😅
Amúgy az sem kitétel, hogy hosszabb kapcsolataiban legyen szerelmes az ember. Én pl. a rövidebb kapcsolataimat sokkal intenzívebbnek élem meg.

Ez hülyeség, utolsó. :D
Amúgy az sem mindegy, ki mikor kezdi. Ha 18-20 éves kora között jön össze valakinek a 6, az sokkal intenzívebb életmódot takar ebből a szempontból, mint akinek 15-21 között esik ennyi. (Amúgy én kapcsolatokat is beleszámoltam a partnerek számába.)

6x
4x
Tobb szaz nem tudom swingerezunk a parommal vagy 6-7 eve... Es elotte sem vetettemeg a jo szexet
44N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!