Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányszor voltál szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor voltál szerelmes?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin teljesen anonim módon az emberek szerintem sokkal őszintébbek, mintha ezt olyan helyen kérdezném meg, ahol vállalni kellene a személyüket, így megköszönném, ha válaszolnátok az alábbiakra.

1. Hányszor voltál szerelmes?

2. Hány emberrel volt komoly kapcsolatod!

3. Hány emberrel feküdtél le?

Kort és nemet is írjatok légyszi.

2021. nov. 4. 01:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%

4x

2-vel

3 emberrel

30N

10-es: A komoly kapcsolatok és szerelmek nem feltétlenül fedik egymást alapból.

Én a 4 szerelembe 2 be nem teljesedett tiniszerelmet is beleszámoltam. Felnőttként 2x voltam szerelmes, az egyik egyszerűen nem jött össze, csak kavartunk, drámáztunk a sráccal, de végül belém rúgott lelkileg, és sose teljesedett ki.

A másik felnőttkori szerelmem pedig a mostani párom, vele 8,5 éve együtt vagyok.

A másik komoly kapcsolatomban pedig nem voltam szerelmes, viszonylag gyorsan vége is lett (bántalmazó is volt).

A 3 ember, akikkel szexeltem, úgy jöttek össze, hogy volt a 2 komoly kapcsolatom + volt egy olyan kapcsolatom, ami ugyan komoly szándékkal jött össze, de 2 hónap alatt kiderült, hogy nem működik, irgalmatlan sz.ar volt.

2021. nov. 4. 05:49
 12/35 anonim ***** válasza:
37%
Kapcsolat nélkül szerelem? Ilyen nincsen. Az fellángolás, rajongás maximum. Ma már mindenre rámondják, hogy szerelem. Igaz szerelem csak egy van, a többi csak az árnyéka, csak sokan tagadják maguk előtt is.
2021. nov. 4. 06:19
 13/35 anonim ***** válasza:
59%

2

2

15

26N

2021. nov. 4. 07:03
 14/35 anonim ***** válasza:
52%

2x

4

6

20/L

A 10-es kommentre reagálva: Az elsőnél 15 voltam. Hiába voltunk együtt egy évig, meg együtt is laktunk egy darabig, nem tudtam, milyen szerelmesnek lenni igazán a 2. barátom előtt. :DD

Aztán a 3.-nál a viselkedése húzta le nagyon a dolgot, hiába volt más szempontokból stabil a kapcsolat, nagyon demoralizáló volt. Csak a tűrésem tartotta össze egy évig. Meg a remény, hogy “hátha jobb lesz”.😅

Amúgy az sem kitétel, hogy hosszabb kapcsolataiban legyen szerelmes az ember. Én pl. a rövidebb kapcsolataimat sokkal intenzívebbnek élem meg.

2021. nov. 4. 07:09
 15/35 anonim ***** válasza:
75%

1.1

2.2

3.1

24/N

2021. nov. 4. 07:10
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
Keményen nyomják a kiscsajok a szexuális partnerek számával. Állítólag 4-5 fölött már nem is igazán tudnak kötődni.
2021. nov. 4. 07:11
 17/35 anonim ***** válasza:
64%

Ez hülyeség, utolsó. :D

Amúgy az sem mindegy, ki mikor kezdi. Ha 18-20 éves kora között jön össze valakinek a 6, az sokkal intenzívebb életmódot takar ebből a szempontból, mint akinek 15-21 között esik ennyi. (Amúgy én kapcsolatokat is beleszámoltam a partnerek számába.)

2021. nov. 4. 07:14
 18/35 anonim ***** válasza:
40%

6x

4x

Tobb szaz nem tudom swingerezunk a parommal vagy 6-7 eve... Es elotte sem vetettemeg a jo szexet

44N

2021. nov. 4. 07:15
 19/35 anonim ***** válasza:
67%
15-ös Ez hogy jött össze? Tartós kapcsolatban számomra elképzelhetetlen, hogy nincs szex. 2 hónap ismerkedés nem komoly kapcsolat.
2021. nov. 4. 07:31
 20/35 anonim ***** válasza:
67%

1. 2

2. 1

3. 5

27/N

2021. nov. 4. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!