Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál utoljára szerelmes?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 20:21
4/15 anonim válasza:
Kb. 4 éve. Amikor szétmentünk, még szerelemes voltam, de nem egyezett a jövőképünk. Azóta volt egy rövid fellángolás, de azt még abszolút nem mondanám szerelemnek.
5/15 anonim válasza:
10 éve vagyok a férjemmel és úgy érzem, még mindig szeretem. :)
6/15 anonim válasza:
Most. Volt jópár kapcsolatom, de azt amit most érzek, senki nem tudta eddig kiváltani belőlem.
7/15 anonim válasza:
több mint 5 éve.
Amúgy a KSH-nak gyűjtesz adatokat? mert amúgy nem ártana mert elég rosszak az adataik.
9/15 anonim válasza:
Kb 5 éve, az első kiszemeltem...
10/15 anonim válasza:
Olyan igazán biztosan 3,5 évvel ezelőtt lettem szerelmes. Onnan tudom, hogy valamennyire elmúlt, mert fél éve megint szerelemre utaló tüneteim lettek, de ezek ilyen kerdojelesek, mivel nem olyan intenzív, mint az előző, megkérdőjelezem, mi is ez. Pedig lehet, hogy még nagyobb szerelem mint az előző, csak nem merek semmit remélni és nem tudok olyan szélsőségesen érezni önvédelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!