Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan voltál képes a szíveden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan voltál képes a szíveden felül kerekedni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ember azért ember mert tud gondolkodni, de a szerelemmel küzdeni talán az ember egyik legnagyobb megpróbáltatása az életében.

Szerelmes vagyok egy lányba.

Borzasztóan szerelmes.

Ám…a lány csupán 15 éves.

Én vagyok 24.

Könyörgöm ne gyertek a korkülönbséggel mert most nagyon nem erre van szükségem.

Köszönöm srácok/lányok.

A lány is nagyon szeret engem ahogy mondja…viszont még gyerek, fiatal tini és sok olyan dolga van amit nehéz már megérteni 24 éves fejjel.

Ilyen az, ha szeret miért nem ír csak reggel egy jó reggeltet?

Miért nem keres csak naponta egyszer?

Ha eltűnök miért csak 2 nap múlva keres azt mondván hiányzom.

Ha hiányzom miért nem keresett.

Borzasztóan szeretem Őt, és nem szeretnék lemondani róla mert Ő az első lány aki képes volt megismertetni velem a szerelem érzetét.

Milyen is igazán szeretni valakit.

Azonban….a gondolataim nem mindig értenek egyet a szívemmel.

Sokkal inkább…azt mondja “ez nem jó így” avagy “nem érez úgy irántad mint te iránta mert még gyerek” illetve “Le kellene mondanod róla mert nem biztos, hogy tudja még mit is jelent igazán szeretni valakit”

Ezek a gondolatok bombáznak engem néha, szerencsére nem sokszor, de amikor engednék a gondolatoknak és igazat adva épp lelkileg felkészülnék a lemondásra Ő mindig tökèletes időzítésben megjeleni egy üzenetben és azt mondja “sokat gondoltam rád” és ezzel a kétes elhatározásomat egy az egyben le is rombolta, mert elvarázsol egyetlen mondatával.

Nem tudok lemondani róla de nem is akarok de nem tudok szakítani vele mert úgy érzem szeretem. Ha szakítani kell, tegye meg Ő mert én képtelen vagyok rá, de neki eszében sincs szakítani mert azt mondja “szeretlek”

2021. nov. 1. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10 vagyok. Privit kaptam a kérdezőtől. Full elmebeteg. Végig se olvastam a hosszú szöveget de hányingerem van. ​A lányomról ír, miközben írtam hogy fiam van.

A nickjéből egyértelmű hogy egy pedó (animés farokverő).

2021. nov. 1. 22:50
 12/21 A kérdező kommentje:

Fhu…te biztos egy eléggé “öhöm” nő vagy aki még talán iskolázatlan is. Ha úgy gondolod értelmetlen….oké. Lássuk a többiek reakcióját rá.

A másik, látom még a feltételezett kontextust sem értetted meg, HA LÁNYOD LENNE. Áh…

2021. nov. 1. 23:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Szép estét

Úgy ítélkezel, hogy nem is ismersz?

Anyuka vagy ugyan, de látom nem igazán tudod ennek jelentőségét.

A szülők feladata a megóvás és az életre való felkészítés.

Nem pedig a birtoklás.

Amint te akarod meghatározni tudatlanul, hogy a fiad/lányod kivel járhat, kivel nem, onnantól azt hiszed szeretetből teszed, közben csak saját tulajdonodként kezeled a gyereked.

Nagyon szomorú ezt olvasni/hallani egy szülőtől, de részben megértelek bárki is légy.

A mai világ veszélyes, perverz és nagyon beteg emberekkel van teli.

Senkiben sem lehet szinte bízni.

Azt sem kérem, hogy bennem bízz. Nem kell! Csupán azt kérem, hogy adj lehetőséget a bizonyításra, hogy érdemes vagyok a lányod párjának lenni, és soha nem bántanám meg szándékosan.

De mint mondtam…megértem a te részedet is.

Felhevült gondolatok sokasági egy ekkora korkülönbség láttán.

Mondod ez nem normális, de mondom én “miért?” Törvényszerű tán, hogy az érzéseink kizárólag velünk egykorú vagy idősebbekhez köthetőek volnának?

Talán úgy gondolod nem lehetnek igaz érzéseink egy fiatal korúval? Miért is?

Mi van akkor ha az esetleges lányod is szeret? Meg fogod mondani neki, hogy nem teheti?

Elzárod tőlem?

Ez megoldás lenne?

Igen, lehet.

Átmenetileg.

A problémát viszont itt ültetted el a lányod szîvében, mert onnantól kezdve azt foglya érezni, hogy önmaga érzései nem lehetnek helyesek és ebből ered a Depressziók sokasága.

Miért?

Mert a gyerek azt foglya érezni, hogy kötelessége megfelelni vagy a szüli vagy a társadalmi normáknak de a saját érzései egyikbe sem tartoznak bele.

Innen indulnak ki a titkolózások.

Szülői bizonytalanságok.

A szülők észre sem veszik, de ilyenkor kezdik el tőnkre tenni a gyermekük gyerek korát hol ott őszintén azt hiszik, hogy ezzel jót cselekednek.

És miből indult ki ez az egész?

Onnan hogy képtelen voltál esélyt adni annak, hogy esetleg a lányodnak igaz érzései lehetnek és ezzel esélyt adni annak a férfinek aki szívből szereti a lányodat.

Ennyit erről.

Szép estét

2021. nov. 1. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, hagyd ezt a sok prűd embert. Várj még pár évet és aztán járjatok. Az igazi szerelem nem múlik el 1-2 év alatt.
2021. nov. 1. 23:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Lányos anyuka vagyok és simàn lehet szerelmes egy 15 éves egy 24 évesbe. (Utolsó voltam.)
2021. nov. 1. 23:50
 16/21 A kérdező kommentje:

Ha egy kommentelő mond hasonlóakat a 15#-öshöz az jól esik.

Ám ha egy lányos anyuka mond olyat mint a 15#-ös az nem szimplàn jól esik, hanem egyenesen lelkesítő is.

Köszönöm

2021. nov. 2. 00:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha tudsz várni 3 évet, míg nagykorú lesz, akkor szerintem nincs ezzel semmi probléma. Eszembe jut egy híres magyar pár a 20. század elejéről, ahol a feleség kislány volt, a férj már felnőtt férfi, amikor először találkoztak. A férfi 10 évet várt a lányra, akkor feleségül vette, és együtt maradtak életük végéig. Szóval türelem.
2021. nov. 2. 05:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy beteg :D

Ez nem az a hely, ahol megerősítést fogsz kapni. Kérdezd meg a környezetedet hátha valaki lesz olyan tökös, hogy a sz@rt is kiveri belőled :) biztos vagyok benne, hogy csak a megfelelő eszközt kell megtalálni és megoldódik a probléma.

2021. nov. 2. 06:45
 19/21 anonim ***** válasza:

a pedók a 12 és 13 évnél FIATALABB korosztályt preferálják.

jó lenne, ha ezzel tisztában lennétek, és nem ragasztanátok rá mindenkire a pedó címkét, aki kiskorúak után érdeklődik.

a 15 éves már túl öreg egy pedónak, ezt hívják efebofíliának.

hiába pontoztok le, ez szakirodalmi tény, amivel itt sokan nincsenek tisztában.

attól még gáz, és remélem nem realizálódik.

de nem pedó, hanem efebofil.

2021. nov. 2. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem ítélkezek... Voltak fura szerelmeim nekem is. Nagyon nagy korkülönbséggel vagy éppen a fiú volt fiatalabb, igaz egyikkel sem volt úgy semmi. Akivel igen, az 3 évvel fiatalabb volt, de nem volt az se kapcsolat.

A ti esetetekben is igaz, hogy sok a korkülönbség. Ő nem úgy értékeli a dolgokat mint te! Úgy mondom neked, ő még valószínűleg sokára költözne össze bárkivel is meg, le van ugye maradva anyagilag is. Tudom, hogy a szerelem fontos, de van amikor felül íródik, amikor lényeges lesz a szerelemben ez is, mert te feletted is megy az idő.

Privátban is beszélhetünk ha valakinek ki akarod önteni a szíved, mert azt is tudom hogy amikor benne maradnak az emberben a dolgok, az érzések, hogy esetleg nincs kinek elmondani, az is olyan rossz tud lenni, tudom magamról.

2021. nov. 2. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!