Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a "töketlenségemen" felül kerekedni, és oda menni a csajhoz, elhívni egy randira?
Van egy nagyon csinos lány a munkahelyemen, akivel néha váltunk 1-2szót és ennyi...
Még be sem mutatkoztam neki, pedig már féléve ugyanebben a gyárban dolgozunk...
Fejemben számtalan alkalommal le játszottam a dolgot, hogy oda megyek be mutatkozok, és mondom neki a saját stíllusomban, hogy "10-20év mulva nem szeretnék úgy vissza emlékezni a fiatal koromra, hogy mi mindent nem tettem meg...stb" és végül megkérdezném, hogy lenne e kedve meginni velem valamit munkán kívül...
De akárhányszor meglátom, vagy 4szem közt beszélnénk, soha nem tudok olyasféle szavakat ki adni a számon, amik a randihoz irányulnának... csak alap munkával kapcsolatos dolgokról beszélek...
Szóval mivel tudnám magam tökösebbé tenni, hogy meg merjem tenni ezt a lépést, és ne bánjak meg semmit az életemben, hogy soha semmilyen lépést nem merek megtenni...
Nem tervezem féléve, csak most akadt meg a szemem rajta, 1-2hete, amióta beszélgetünk is...
Nem szeretnék soha semmit megbánni az életemben, ezért nem szeretnék elszalasztott lehetőségeket sem
Miylen cég?
Nálunk pl fullos konyha van csillivilli kávé gépekkel meg kényelmes helyekkel.
Első körben cégen belül is elhivhatnad kávézni, abba tuti belemegy és akkor felmerheted a terepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!