Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan voltál képes a szíveden felül kerekedni?
Tudom, hogy az ember azért ember mert tud gondolkodni, de a szerelemmel küzdeni talán az ember egyik legnagyobb megpróbáltatása az életében.
Szerelmes vagyok egy lányba.
Borzasztóan szerelmes.
Ám…a lány csupán 15 éves.
Én vagyok 24.
Könyörgöm ne gyertek a korkülönbséggel mert most nagyon nem erre van szükségem.
Köszönöm srácok/lányok.
A lány is nagyon szeret engem ahogy mondja…viszont még gyerek, fiatal tini és sok olyan dolga van amit nehéz már megérteni 24 éves fejjel.
Ilyen az, ha szeret miért nem ír csak reggel egy jó reggeltet?
Miért nem keres csak naponta egyszer?
Ha eltűnök miért csak 2 nap múlva keres azt mondván hiányzom.
Ha hiányzom miért nem keresett.
Borzasztóan szeretem Őt, és nem szeretnék lemondani róla mert Ő az első lány aki képes volt megismertetni velem a szerelem érzetét.
Milyen is igazán szeretni valakit.
Azonban….a gondolataim nem mindig értenek egyet a szívemmel.
Sokkal inkább…azt mondja “ez nem jó így” avagy “nem érez úgy irántad mint te iránta mert még gyerek” illetve “Le kellene mondanod róla mert nem biztos, hogy tudja még mit is jelent igazán szeretni valakit”
Ezek a gondolatok bombáznak engem néha, szerencsére nem sokszor, de amikor engednék a gondolatoknak és igazat adva épp lelkileg felkészülnék a lemondásra Ő mindig tökèletes időzítésben megjeleni egy üzenetben és azt mondja “sokat gondoltam rád” és ezzel a kétes elhatározásomat egy az egyben le is rombolta, mert elvarázsol egyetlen mondatával.
Nem tudok lemondani róla de nem is akarok de nem tudok szakítani vele mert úgy érzem szeretem. Ha szakítani kell, tegye meg Ő mert én képtelen vagyok rá, de neki eszében sincs szakítani mert azt mondja “szeretlek”
Csak bennem van valami gàt, hogy mèg csak meg sem fordul a fejembe, hogy:
Nem kezdek kiskorúval
Nem kezdek fèrjes / kapcsolatban levő nőkkel
?
"amit nehéz már megérteni 24 éves fejjel" - nálad szerintem van valami a toronyban,ha nem vagy képes felfogni
Első 2 ne vegyétek magatokra.
3-4# gondolom képtelenek vagytok a szextől eltekinteni.
Azt hiszitek minden férfi meg akar húzni minden lányt de azért képzeljétek…még létezik a romantika és léteznek emberi korlátok is.
Mindaddig amíg 17 éves nem lesz én nem kezdeményezek szexuális kapcsolatot de ezt úgy sem hiszitek el mert eléggé fűt titeket a tesztoszteron.
Ám azt is elismerem ha netán Ő kezdeményez előbb…nem tudnék nemet mondani neki…mert szeretem.
A gondolatok amik bombáznak téged nagyon is igazat szólnak. Hallgatnod kéne rájuk.
Nem úgy szeret ahogyan a te korodban szoktak szeretni az emberek, és valóban még gyerek félig meddig.
Nem is az a kérdés 6-os, hogy mi igaz, vagy mi nem….nem valahol talán érzem vagy nem tudom….a kérdés, hogy HOGYAN?
Hogyan lehet legyőzni a szív érzéseit mert jelenleg képtelen vagyok rá. Úgy érzem ha elhagynám…abba belepusztulnék….mert egyszerűen nincs rajta kívül senkim. Az életemet tettem rá
undorító még olvasni is.
felejtsd el ezt a korosztályt, és menj, kezeltesd magad.
nagyon remélem a lány szülei akcióba lendülnek, ha még nyomulsz.
3
NEM pedofil, mert azok 13 évesnél fiatalabb gyerekekre buknak csak.
Hanem efebofil lehet, de ezt csak pszichiáter állapíthatja meg, nem távdiagnosztizálunk.
Ephebofília (gr. ephebos: serdülő): Egy felnőtt személy - rendszerint férfi - szexuális vonzalma fiatal, a pubertást már elérő személyek iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!