Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Nők, ti várnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, ti várnátok egy férfira évekig?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor milyen esetekben?

Másik kérdés pedig az hogy:

Ismerkedtél egy fiúval/férfival, de nem téged választott hanem egy másik lányt, majd ha szakítanak akkor összejönnél vele, vagy ezek után inkább nem?

Köszi a váalszokat!:)

2021. nov. 1. 12:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnék évekig, és nem szeretnék B opció lenni.
2021. nov. 1. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem. Évekig biztos nem várnék senkire, ha esetleg mindkettőnk élethelyzete úgy hozza hogy működhet akkor esetleg, de amúgy addig élném az életem. A második esetet meg kissé megalázónak érezném, amolyan "ha ló nincs jó a szamár is" effektusnak, abból szintén nem kérnék.
2021. nov. 1. 12:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék B opciò, akinek akkor nem kellettem.. később se akarjon
2021. nov. 1. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondjuk háború lenne és behívnák katonának, akkor nyilván megvárnám, amíg hazajön. Egyéb esetről nem tudom elképzelni, hogy évekig csak várjak és várjak, aztán majd 80 évesen visszanézzek az életemre, és az legyen a konklúzió, hogy gyakorlatilag nem éltem, mert valakire vártam, aki jó eséllyel már el is felejtett. Szóval nem, nem várnék senkire évekig.

Ha egyszer már mást választott helyettem, akkor elég egyértelmű, hogy később sem én leszek álmai asszonya, akármennyi idő is telt el.

5/15 anonim ***** válasza:
100%
Már megtettem, de meg is bántam, semmi értelme nem volt. :D
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy vártam rá évekig, semmi nem lett belőle. Most szintén várok valakire, majd meglátjuk hogy alakul
2021. nov. 1. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

biztos nem várnék.

az meg a legnagyobb öncsalás, h. abban reménykedsz, ha egyszer ők szakítanak... ha egyszer milliomos leszek esete.

nem téged választott, mert NEM TÉGED SZERET.

miért várnál rá?

attól nem fog megszeretni!

pszichológushoz menj el!

2021. nov. 1. 13:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem.

2021. nov. 1. 13:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülye vagyok, de ennyire nem. :D Ha mást választott, ízlelgesse csak azt, addig én is élem az életem azzal, akit én választottam, aztán max évekkel később ha mindketten szinglik leszünk, lehet, hogy újra beszélünk, de várjon az anyja picsája egy idegen senkire.
2021. nov. 1. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

El tudok képzelni olyan helyzetet, amikor igen. Pl. amit az egyik válaszoló írt, ha mondjuk behívnák katonának. Vagy egy beteg hozzátartozóját ápolná. Vagy ő maga lenne súlyos beteg. Vagy külföldre menne x évig tanulni, dolgozni, mert kapott egy jó lehetőséget.

Az pont nincs az opciók között, hogy mást qr az illető, aztán ha lepattintja a nő, akkor jó leszek neki én is.

2021. nov. 1. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!