Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, ti várnátok egy férfira évekig?
Ha igen akkor milyen esetekben?
Másik kérdés pedig az hogy:
Ismerkedtél egy fiúval/férfival, de nem téged választott hanem egy másik lányt, majd ha szakítanak akkor összejönnél vele, vagy ezek után inkább nem?
Köszi a váalszokat!:)
Ha mondjuk háború lenne és behívnák katonának, akkor nyilván megvárnám, amíg hazajön. Egyéb esetről nem tudom elképzelni, hogy évekig csak várjak és várjak, aztán majd 80 évesen visszanézzek az életemre, és az legyen a konklúzió, hogy gyakorlatilag nem éltem, mert valakire vártam, aki jó eséllyel már el is felejtett. Szóval nem, nem várnék senkire évekig.
Ha egyszer már mást választott helyettem, akkor elég egyértelmű, hogy később sem én leszek álmai asszonya, akármennyi idő is telt el.
biztos nem várnék.
az meg a legnagyobb öncsalás, h. abban reménykedsz, ha egyszer ők szakítanak... ha egyszer milliomos leszek esete.
nem téged választott, mert NEM TÉGED SZERET.
miért várnál rá?
attól nem fog megszeretni!
pszichológushoz menj el!
El tudok képzelni olyan helyzetet, amikor igen. Pl. amit az egyik válaszoló írt, ha mondjuk behívnák katonának. Vagy egy beteg hozzátartozóját ápolná. Vagy ő maga lenne súlyos beteg. Vagy külföldre menne x évig tanulni, dolgozni, mert kapott egy jó lehetőséget.
Az pont nincs az opciók között, hogy mást qr az illető, aztán ha lepattintja a nő, akkor jó leszek neki én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!