Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nekünk is babánk?
Sziasztok!
Szeretnék elmesélni egy kis történetet.. Bele szerettem egy férfiba számomra senki nem nyújtott ennyit mint ő, teljesen érdekes hogy egy buliba találkoztunk én ágy srac miatt mentem végül bele botlottam abba aki a szívem legkedvesebbje lett oly annyira hogy számomra a mindent jelenti.. És pár hónap múlva kiderült hogy első unokatestvérek vagyunk! Nagyon bántott a dolog hogy ez hogy történhetett meg.. Jártam pszichologusnal is hogy mi lehet a gond velem és én kaptam egy olyan választ hogy bizonyos emberekben hiányzik az az allér ami külön választ hogy ő tabu mert rokon.. És ekkor eldöntöttem hogy nem vehetem el magamtól a szerelem érzést mert ez van és en felaldoztam érte mindent és azért hogy vele éljem az életem le! Mindig is szerettem volna babát... De nem tudom hogy ez mennyire lehetséges.. Igazság szerint volt 3 hónap mikor nem vedekeztünk és ovu napján is együtt voltunk mégse lett pozitív tesztem, van esélyünk gyermek vállalásra?
Közös gyereket biztos nem vállalnék. Ha az anyaság érzése hiányzik, vállaljatok mesterségesen babát, akinek nem ő az apukája.
Nem kpckáztatnám a genetikai hiba (akár későbbi generációban) kockázatát.
bocs de a kérdést jelentettem, mert a szerelmi ömlengős részt átugorva mégis annyi a lényeg, hogy mikor fogsz babázni. Az pedig gyerekvállalás/teherbeesés kategória!
A válaszom pedig: 1 év próbálkozás után szokott a legtöbb pár orvoshoz fordulni, ha nem jön a baba és az orvosi vizsgálatok kiderítik van-e szervi oka a sikertelenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!