Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 42 éves férfinak egy 37...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 42 éves férfinak egy 37 éves nő idős?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 19:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%

Semmi baj nincs ezzel, csak akkor, ha a hapsi gyereket szeretne tőle...

Mert még 1,5-2 év gyors ismerkedés, de akkor majdnem 40 lesz a nő, ilyenkor már alapból necces teherbe esni.

2021. okt. 31. 21:05
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
És ki akar 40+-osan apa lenni?
2021. okt. 31. 22:41
 23/32 anonim ***** válasza:
64%

"De az az 5 évvel fiatalabb nő majdnem 40 éves."

A kérdésben az van, hogy 42 évesehez öreg-e. Megkérdezhetem, hogy 25 éves öreg-e 13 éveshez, és igen, hiába fiatal amúgy a 25 éves.

2021. okt. 31. 22:42
 24/32 anonim ***** válasza:
78%
Pont jó.
2021. okt. 31. 23:20
 25/32 anonim ***** válasza:

19

Miért lenne Veszprémi?

2021. okt. 31. 23:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Ez komoly kérdés??

Én nem tartalak idősnek hozzám képest, ez szerintem pont jó, de ez az én véleményem.

Ennyi idősen egy nő már másként gondolkodik, mint egy huszonéves, de lehet tévedek, van tapasztalat mögötte, ha elvált, ha nem elvált, ha van gyereke, ha nincs, tudja mit akar, és azt is tudja mit nem akar éy ha szerencséd van nincs még idegileg teljesen ki :D és fiatalos arcú, és nem 100 kg.

2021. nov. 1. 00:11
 27/32 anonim ***** válasza:

Ja bocsi te a nő vagy xd

Amúgy itt sok az okos megmondó ember.

Tökmindegy ki mit mond, ha meg két ember akarja egymást nem számít ez a különbség.

Meg aztán kíváncsi volnék akik itt osztják az észt nekik milyen a magánéletük?? Mert azt már tapasztaltam mindig az a legokosabb, aki maga van, vagy valamilyen sérelem beszél belőle csak még magának nem valotta be, vagy éppen irigy, dühös a világra, vagy szórakozik. Na meg anonim az oldal és így bátran bármit le mer írni.

Ahányszor ide feljövök ha csak olvasgatni is olyan rossz kedvem lesz, lehangolt állapotba kerülök egyes emberek válaszaitól, és van amikor csak nézek hogy mi van?

2021. nov. 1. 00:23
 28/32 anonim ***** válasza:
14%

Férfiként, reálisan!

Mindegy, hogy ki mit mond. Hiába mondja a reklám, hogy a 40 az új 20. Hiába dícsér a fodrászod. Hiába ír rád a Fosbúkoon egy 23 éves srác. REÁLISAN nézve, egy nő, a 40 felé már nem fiatal. De egy 40-es férfi, ha van egy normális fizuja, egy tehermentes, normális lakása, és megvan az első fogsora, ráadásul legalább heti 4X fürdik. :) Akkor SOKKAL kapósabb a "húspiacon".

2021. nov. 1. 02:44
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

28.

Na, azért ezt te sem gondoltad komolyan. Ismerősi körben a nők, köröket vernek a velük egyidős pasikra külsőleg. Amikor pedig 20 éves voltam, kiakadtam, ha 40 éves vén majmok próbálkoztak.

2021. nov. 1. 08:38
 30/32 anonim ***** válasza:
24%

Igaz még 28 vagyok, most 20-24 éves csajokkal ismerkedem. De nem tudom elképzelni, hogy 42 évesen is 5 évvel fiatalabbakkal ismerkedjek. Reálisan inkább majd 30-35 évesekkel (meg persze néha lehet még szerencséje az embernek ezen túl is).

Most is 21-23 évesnek tippelnek külsőre, mert jól tartom magam, ezen kívül minden másban szeretnék a topon lenni akkoriban is majd (külső, anyagiak, nők számára vonzó személyiség). Lehet nem leszek milliárdos, vagy testépítő világbajnok, de ha egy férfi nagyon is a topon van 42 évesen mindenben, akkor bőven fog tetszeni fiatal nőknek is.

2021. nov. 1. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!