Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen értékeiteket tartjátok fontosnak, és mit tudtok nyújtani egy férfinak?
"egy" férfinak semmit.
Ahhoz meg, hogy én milyen értékeimet tartom fontosnak, semmi közöd.
A belső értékeimet és a személyiségemet tartom értékesnek (fontos? Kinek fontos?) és ugyanilyen értékkel bíró embert keresek, mert tudom hogy egymást remekül kiegészítenénk. Intelligens vagyok, művelt, vicces, kedves. Nem szoktam játszmázni. Valahol belül romantikus és naiv lélek vagyok, de az évek folyamán azért került pár réteg "kéreg" erre a gyermeteg lélekre.
Az előző házasságom kicsit megtört, óvatosabbá tett. De ismerem magam, a szerelem simán ki tudja hozni belőlem azt, aki eleve vagyok. Viszont nem vagyok már mai csirke, és korosztályom férfiait, a negyveneseket már nem a szerelem érdekli. Legalábbis nem ezt tapasztaltam, amikor még próbáltam társat találni.
Mellettem fejkodik epul egy ffi.
Ambicio motivacio ötletek, haladás előre az életben, együttes közös energia es erő.
Es igy alakul az hogy használgatnak, kicsavarnak, lecopyznak, fejjebb lépcsőznek az életben, aztán eldobnak, mint egy használt rongyot.
Már megfogadtam hogy soha senkinek nem fogok segiteni semmit(ami sztem nem normalis parkapcsolatban mert szerintem az lenne a norma hogy egymast segitjük..), de le is copyznak, ötleteket is lopnak, azaz akaratomon kivül is segitek es épül tőlem a masik.sikeresebb es jobb emberek/társak is lesznek más nőknek általam.
Egyszeruen képtelen vagyok ezt levetkőzni hogy ne élősködőket kapjak(tudattalan azok), hanem egy kölcsönös segitseg támogatáson alapuljon egy kapcsolatom.
Es hiába nem pancserekkel, hanem sikeres pasikkal járok is, az en hátamon is lepcsoznek azok is.
Szóval folyamatosan kihasználtnak erzem magam. A szexrol nem is beszélve. Kapják a "kulcsokat"a tovabbi sikerekhez, a testem, a lelkem, aztán dobják, mint egy rongyot.
Es szakitas utan szétnézek hogy es en amugy mit kaptam? Előrebb lettem az életben? Mivel lettem több én a másiktol?
2 pasi volt eddig csak, aki rám is pozitiv hatással volt es elorebb vagyok tőlük.
A mostani párommal ha szakitanék csak annyi "lenyomat" maradna meg belőle, hogy volt akivel jókat szexeltem, es ugy ennyi össz vissz, viszont ő az en ötletemmel (devizapiacra nyitás a belföldin túl),meg milliokat kaszál pluszba..szoval MAI nap is csak használnak.
Mintha ez lenne a keresztem vagy nem is tudom.
9#az kavar meg a dologban, hogy az a tipikus eset van, mikor mások életét meg tudom oldani, masokra hatalmas ambiciokkal tudok lenni, nem egy ember elete fordult tolem 180 at(bnom speciel azota is hálás),csak pont a sajatomat nem tudom kézbevenni.
Valamiert állandoan kifelé nyujtok önmagamnak meg semmit.
Mások körul latom a haladást fejlodest, magam korul meg nagyon nem. Másokon tudok segiteni magamon meg nem, es masok se segitenek (kiveve az a 2 srac).
Szoval nem kölcsönös a dolog alapvetően. Valahogy az önzetlen segitség csak a szerelem nevében engem nem tölt el jó érzéssel.
Plane amikor az exemet látom hogy en alapoztam meg a jövőjet AZERT hogy MÁS csajjal oda vállaljanak gyereket.
A ház, a parom családcentrikus gondolkodása(házasság gyerek), az az én érdemem. Ezeket(a szemléleet es sikereket) en hoztam ki belole hogy aztán másik nő elvezze a gyümölcsét.
Es nezzem pozitivan, hogy ugrodeszka vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!