Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen értékeiteket tartjátok fontosnak, és mit tudtok nyújtani egy férfinak?
Nekem is önző egoistának kene lennem a kapcsolatokban a lepontbol is latszik.
Sajnalom h nem ez lett rámosztva. Azoknak all a vilag pedig.
Szerintem egy ember személyisége jóval összetettebb mint itt le lehetne írni.
De csak hogy mondjak valamit, elég jó humorom van (a visszajelzések alapján), könnyen megnevettetem és felvidítom az embereket.
Másrészről nem félek bepiszkolni a kezem, ha kell csiszolok, festek (amit kell), betonozok, lapátolok, talicskázok stb. Nem félek a házkörüli munkáktól.
Tudok és szeretek főzni, szeretem a gyerekeket, adok magamra, csinos vagyok, jó vagyok az ágyban😄
Rossz tulajdonságom hogy szeretek iszogatni és türelmetlen vagyok, hamar elszakad a cérna😀
Ez nem így működik. Nem nekem kell nyújtanom, hanem a másiknak kell meglátnia bennem azt, ami tetszik neki. Ahogy fordítva is.
Nem nyújtok, hanem vagyok. Azt aki vagyok, nem nyújtom, hanem szimplán csak az vagyok. A "mit nyújtasz"-ban van nekem egy ilyen "mit teszel meg, amit amúgy nem" érzés. Aztán lehet, hogy tévedek.
(Azért remélem, pár válasz csak poén, és nem tartják a nők magukat etető -és szopógépeknek.)
Ha csak annyit írok, hogy hűséges vagyok és soha nem csaltam meg senkit, akkor már lepipáltam az emberek háromnegyedét.
Szóval tovább nem is ecsetelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!