Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, milyen értékeiteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen értékeiteket tartjátok fontosnak, és mit tudtok nyújtani egy férfinak?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 02:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is önző egoistának kene lennem a kapcsolatokban a lepontbol is latszik.

Sajnalom h nem ez lett rámosztva. Azoknak all a vilag pedig.

2021. szept. 29. 07:43
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egy ember személyisége jóval összetettebb mint itt le lehetne írni.

De csak hogy mondjak valamit, elég jó humorom van (a visszajelzések alapján), könnyen megnevettetem és felvidítom az embereket.

Másrészről nem félek bepiszkolni a kezem, ha kell csiszolok, festek (amit kell), betonozok, lapátolok, talicskázok stb. Nem félek a házkörüli munkáktól.

2021. szept. 29. 07:51
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Hűség, szeretet, kitartás, ezeket szeretem kapni is, több azt hiszem nem kell.
2021. szept. 29. 07:56
 14/23 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes ha egy nőtől azt kérdezed mit ad egyből az attitűd, flegmaság, semmi közöd hozzá aztán sir a szájuk hol vannak a "normális" férfiak 😆 pl normális nők mellett
2021. szept. 29. 08:13
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
Én leírtam erre lepontoztak 🙄🤣
2021. szept. 29. 08:30
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Tudok és szeretek főzni, szeretem a gyerekeket, adok magamra, csinos vagyok, jó vagyok az ágyban😄

Rossz tulajdonságom hogy szeretek iszogatni és türelmetlen vagyok, hamar elszakad a cérna😀

2021. szept. 29. 08:53
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem így működik. Nem nekem kell nyújtanom, hanem a másiknak kell meglátnia bennem azt, ami tetszik neki. Ahogy fordítva is.

Nem nyújtok, hanem vagyok. Azt aki vagyok, nem nyújtom, hanem szimplán csak az vagyok. A "mit nyújtasz"-ban van nekem egy ilyen "mit teszel meg, amit amúgy nem" érzés. Aztán lehet, hogy tévedek.

(Azért remélem, pár válasz csak poén, és nem tartják a nők magukat etető -és szopógépeknek.)

2021. szept. 29. 11:26
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan azt, amit tőle is elvárok. Különben nem várnám el.
2021. szept. 29. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
91%
Én egyáltalán nem tartom magamat szupernőnek. Tény, hogy nagyon szép és csinos vagyok, ezt mindenki elismeri, de pl. elég magamnak való vagyok, nem vagyok spontán, kalandvágyó, nem tudok főzni, és a szexben is az egyszerű romantikát szeretem. De a barátomnak én vagyok a legtökéletesebb. Egy nyugodt, csendes, romantikus, nem nagyon szigorú keretek között, de vallásos neveltetésű srác, és többször mondta már, hogy azt szereti bennem a legjobban, hogy én vagyok a legédesebb lány, akit ismer. Szeretem meglepni, kedves üzeneteket küldök, nagyon sokat törődöm vele.
2021. szept. 29. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Ha csak annyit írok, hogy hűséges vagyok és soha nem csaltam meg senkit, akkor már lepipáltam az emberek háromnegyedét.

Szóval tovább nem is ecsetelem.

2021. szept. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!