Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/32 A kérdező kommentje:
Figyelj, ez persze lehet egyedi, de a keresztlányomat az anyukája 39 évesen szülte. És szerintem a mai világban annyira azért nem ritka a 40+ anyuka, még ha nem is 48 vagy 49 évesen. Egyébként nem akar mindenki gyereket.
2021. okt. 31. 20:02
12/32 anonim válasza:
Mihez képest? Szexre? Együtt éléshez? Szerintem 5 év nem jelent nagy különbséget.
13/32 A kérdező kommentje:
Normális párkapcsolatra.
2021. okt. 31. 20:09
14/32 anonim válasza:
És vajon 10000-ből hány 37 éves nő veszi fel vele a versenyt?
(A törölgetőknek. A képen a hölgy közszereplő. Horváth Cintia.)
15/32 A kérdező kommentje:
10000-ből hány nő van ennyire szétplasztikázva? Ne érts félre, szerintem ez a hölgy gyönyörű és tényleg nem néz ki 30 felettinek, de azért szerintem ő annyit költ a külsejére, mint 100 átlag magyar nő összesen. A pasijával, Batik Bencével hány pasi veszi fel a versenyt kinézetben, karrierben?
2021. okt. 31. 20:15
16/32 anonim válasza:
Azért egy 5 évvel fiatalabb nőnél azon elmélkedni, hogy túl ÖREG hozzád kisebb elmebajra utal. Bocs. :D
17/32 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok. És azért kérdeztem rá, mert visszaolvastam korábbi kérdéseket és nagyon lehangoló válaszokat (is) láttam. És a környezetemben is hallottam hasonló véleményeket.
2021. okt. 31. 20:17
18/32 anonim válasza:
16.-ra.
De az az 5 évvel fiatalabb nő majdnem 40 éves.
20/32 A kérdező kommentje:
Nem, budapesti.
2021. okt. 31. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!