Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tetszik ha egy férfinak arcszőrzete van?
Rendkívül kíváncsi vagyok a válaszokra :))
(Pasi vagyok)
#1 ha itt az jön ki, hogy nem jön be, akkor mész és megborotválkozol?
ki a faszt érdekel, hogy mit mondanak itt?
Konkrétan melyiknek?
És konkrétan milyen fazonú lenne konkrétan neki?
5
Annyi fazon van, nem akartam mindet felsorolni..a lényeg, bejön vagy sem. :)
6: Önmagában nem.
Egy konkrét emberen meg tudom mondani, hogy egy konkrét dolog javít-e vagy ront.
Van, akinek jól áll egy dolog, máson meg ront.
Van, akin tetszik, van, akin nem. A párom baromi bénán néz ki szakállal. Ilyen foltokban hiányzó, sötétszőke kóc nő az arcán, az is úgy, hogy körszakáll formát ölt. Egyszer megnövesztette betegszabin és már könyörögtem, hogy vágja le, mert én fogom álmában. Pedig szakáll nélkül 10/10 a szememben.
És vannak azok a férfiak, akiknek dögös címlapmodell fejük van a dús, tömött, egyenletes szakálluktól, amit mellé jól meg is formáltak visszavágattak, leigazítottak és az egész baromi gusztusos és esztétikus. Aztán ha leborotválják, úgy néznek ki, mint egy nudli.
És van, aki rohadjon meg, mert minden jól áll neki.
Ugyanaz, mint nőkön a haj, kinek ez, kinek az.
Érzésre nem jobb egyik sem. Szakállassal csókolózni is más, meg sima arcúval/borostással is. De nem rosszabb. :) Próbálgasd, aztán majd rájössz, mivel néznek rád barátságosabban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!