Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ? több lent
nem rég (egy hónapja) szakított velem az ex párom én imádtam őt imádtam a barátait és szeretem a zenéjét (zenész volt) a zenekara minden tagja imádott engem a családja és a barátai is és én őket igaz barátoknak tekintetem a szakitás oka az ex párom elmondása szerint a távolság volt messze élt tőlem és még egy ok az életkorom volt mivel fiatal voltam és még nem éltem egyedül ezért nem találkozhatunk rendszeresen ,kiderült kb 2hete hogy a párom megcsalt engem vagy inkább a többi nőt csalta meg velem , szinte tudom hogy a mostani barátnőjével se lesz együtt őröké , mérges voltam vagyok a páromra de mégis úgy érzem mellette a helyem ,azt mondta maradjunk barátok egyelőre és hogy lenne velem talán később újra kapcsolatba ő egy elég gazdag férfi volt aki sokat utazott és kicsit ismert volt szép házban élt és remek barátai voltak , gondolkodtam de nehéz lenne mind ezt megbocsátani de nem lehetetlen .ti meg bocsátanátok ezt vagy nem ?
(én vagyok a nő ő a férfi)
Megcsalt, de futsz utána ameddig össze nem jön veled?
Na ne...
Ez ugye most vicc?
Van ez így
"Ha ez kell akkor ez kell" tipikus esete forog fent.
Akinek van önbecsülése az menekül az ilyen kapcsolatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!