Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtalálnád a számodra tökéletes partnert, de..? 25/N
Minden klappol, csodálatos vele lenni, egy dolgot kivéve... Nagyon kicsi neki. Jó vele a szex, de messze van a nagyon jótól és az igazi igényeidtől. Szenvedsz ettől, de közben ő a legmegfelelőbb lelki társ, akit csak kívánhatsz, vagy valaha remélni mertél magad mellé.
Nálam sajnos kiemelt prioritást élvez a szexualitás, és ez most egy nagyon nehéz helyzet számomra. Azt hittem felül tudok majd kerekedni ezen és meg tudom hozni ezt az áldozatot, de az idő előrehaladtával nekem napról napra nehezebb és ő ezt még csak nem is sejti...
Kizárt, hogy elmondjam neki, és ,,megoldást keressünk", ezen nincs mit megbeszélni, nem lehet megoldani úgy, hogy ne sérüljön benne.
R*hadt nehéz... Nagyon szeretem, de ez nekem egy életen át tartó kín lehet...
3 évig éltem így kapcsolatban.
Az utolsó 1 évben minden vágyat kiölt belőlem iránta. Nem direkt nyilván, de be kellett látnom, hogy nekem ez kevés így és nem működik.
Lehet van akinek így is jó....
Nekem és neki is az volt a legjobb hogy elengedtem.
Azóta megtaláltam azt aki tényleg minden szempontból a legjobb nekem.
De ezt neked kell tudnod, érezned mennyire fog ez működni így
29/N
Gondolkodtam már a segédeszközön, de elég sok a buktatója. Egyrészt az sem nyújtja azt az élményt, másrészt hamar ,,lebuknék" már a felvetésnél is, hogy nekem az övé nem elég... Ekkora csorbát úgy gondolom nem szabad ejteni egy férfi önbecsülésén... Gondolj bele, hogy ott a f*rka, én meg pl. azt akarnám, hogy egy jó nagy felcsatólhatóssal döngessen meg a sajátja helyett... Hamar rájönne, hogy valami nem stimmel.
Nem látom a fényt az alagút végén...
nekem is nagyon fontos a szexualitas, de kielegulni nem csak a konkret szex kozben lehet. nekem eleg furcsa ez, hogy errol meg nem beszeltetek egymassal. nyilvan nem ugy, hogy a szemebe mondod, hogy nagyonkicsi a farka, de azert az csak feltunik neki, ha nem elvezel el, nem? az is fura, hogy magatol nem tunik fel neki, h neked nem jo a szex vele, figyel kozben egyaltalan rad?
az en pasimnak nem kicsi es a szex is jo, de van, hogy nem elvezek el kozben es ilyenkor mindig gondoskodik rola, hogy mashogy kielegitsen. oral, ujjazas, segedeszkozok, egyeb modok, szerintem eleg sok opcio van.
ha tenyleg o lenne a lelki tarsam meg ilyesmi, szerintem megoldanank valahogy. inkabb az a fura, hogy ha allitolag ennyire jo a kapcsolat, akkor ezt miert nem tudjatok megbeszelni egymassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!