Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél, ha megtalálnád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha megtalálnád a számodra tökéletes partnert, de..? 25/N

Figyelt kérdés

Minden klappol, csodálatos vele lenni, egy dolgot kivéve... Nagyon kicsi neki. Jó vele a szex, de messze van a nagyon jótól és az igazi igényeidtől. Szenvedsz ettől, de közben ő a legmegfelelőbb lelki társ, akit csak kívánhatsz, vagy valaha remélni mertél magad mellé.

Nálam sajnos kiemelt prioritást élvez a szexualitás, és ez most egy nagyon nehéz helyzet számomra. Azt hittem felül tudok majd kerekedni ezen és meg tudom hozni ezt az áldozatot, de az idő előrehaladtával nekem napról napra nehezebb és ő ezt még csak nem is sejti...

Kizárt, hogy elmondjam neki, és ,,megoldást keressünk", ezen nincs mit megbeszélni, nem lehet megoldani úgy, hogy ne sérüljön benne.

R*hadt nehéz... Nagyon szeretem, de ez nekem egy életen át tartó kín lehet...

2021. júl. 12. 10:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én párom nagyon gyorsan megy el. 4 ée vagyunk együtt, most már teljesen felvagyok tüzelve rendes szexre, nem lehet ezt így ha nem passzol akkor lépj ki ne szenvedjetek.
2021. júl. 18. 23:06
 32/33 anonim ***** válasza:
30%

Még fejletlenek vagytok.

A szex azért lesz jó, mert két személyiség egymásba fonódik. Ti még nemnéritek el ezt a szintet. Nekem az se lenne baj ha a tökéletes partnerral nem lenne szex. A szellemi egyesülés bőven kielégítene.

2021. júl. 19. 09:24
 33/33 anonim ***** válasza:
46%

32. A szellemi egyesülés az semmi! Az orgazmus a valami. Minden nap, hétfőtől vasárnapig. Amikor délelőtt már azon jár az eszed, hogy este micsoda nyali-fali lesz otthon az asszonnyal. Amikor olyan a párod orgazmus készsége, hogy egy este alatt 4X megy el. Majd reggel munka előtt még egy 5 perces quickie, aztán délelőtt már azon jár az eszed, hogy este micsoda nyali-fali lesz otthon az asszonnyal. Amikor olyan a párod orgazmus készsége, hogy egy este alatt 4X megy el. Majd reggel munka előtt még egy 5 perces quickie, aztán délelőtt már azon jár az eszed...

Na ez az a valami, amit jó párkapcsolatnak hívnak. Enélkül egy fabatkát sem ér az egész!

2021. júl. 19. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!