Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarsz egy kapcsolatban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarsz egy kapcsolatban? Hogy néz ki számodra a "tökéletes" kapcsolat? Mit vársz el a másiktól?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 23:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

Az alapvető dolgokon mint pl a hűség és az őszinteség kívül legyen értelmes és rendelkezzen saját véleménnyel, ne nekem kelljen mindenről egyedül döntenem.

Ezen felül érezzem azt, hogy szeret.

2021. jan. 2. 23:46
 2/25 anonim ***** válasza:
76%

Tökéletes kapcsolat az lenne számomra, ha teljes mértékben kiegészítenénk egymást. Ha mindketten előre nézünk, egyről a kettőre akarunk jutni és ebben kölcsönösen támogatjuk egymást. Egy szinten vagyunk, és nem alá-fölérendelt viszonyban. Mindketten meg tudunk állni a saját lábunkon, nem vagyunk rászorulva egymásra (meg úgy általában senkire se).

Szavak nélkül is megértjük egymást.

Nem problémáink vannak, hanem megoldandó feladataink, amiket meg is oldunk közösen, együttműködve.

Sportos, egészséges életet élünk, háziállataink vannak.

Nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk.

Na most ért a kezem a bilibe.

2021. jan. 2. 23:51
 3/25 anonim ***** válasza:
29%

Megmossa a szemöldökét minden este tussfürdővel.

Nálam ez a tökéletes kapcsolat alapja.

2021. jan. 2. 23:57
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Az illető képes párban gondolkodni és kommunikálni, első helyen mi vagyunk, utána jön a többi ember. Mivel társat várok, hasonlót keresek, így az illető szeret sportolni velem, elmélkedni, közösen csinálni dolgokat, közösen vállalni felelősséget a közös dolgainkért (háztartás, közös élet, a kapcsolatunk épsége). Közös a baráti körünk, nincs ex a képben sehol, nincs semmilyen megalázó vagy félreérthető gesztus a másik nem irányába, mindent nyíltan kezelünk, nincs olyan magánélet, amit elzárunk egymás elől. Házasság persze alap, de a vagyon alapértelmezetten nem közös, csak amennyit jónak látunk. Háziállat van, de zaj csak akkor lehet, ha házibuli van, szóval gyereknek nincs helye itt.

Tulajdonképpen ebben élek, szóval inkább ideális, mint tökéletes, mert a tökéletes nem létezik.

2021. jan. 2. 23:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
A tökéletes önrendelkezés, szabadság. Ha ez megvan mindkettőnknél, akkor megvan az alapja hogy önszántunkból, játszmák, hátsó szándékok nélkül vagyunk együtt. Enélkül alárendelt, felérendelt viszony lesz, az egyik fél mindig sérülni fog. Mondom ezt 25 év házasságából. A szerelem vak, és az összes kis vágy csak smafu.
2021. jan. 3. 00:20
 6/25 anonim ***** válasza:
Hogy minden este megdughassam.
2021. jan. 3. 01:44
 7/25 anonim ***** válasza:
Egy vékony, de maximum nőiesen telt (nem dagadt) szexmániás vadmacska, aki nem akar gyereket, viszont imádja a szexet és amúgy lakótársként elviselhető vagy van neki is saját lakása és külön élünk és csak szexelni meg közös programokra járunk össze.
2021. jan. 3. 05:42
 8/25 anonim ***** válasza:
A tökéletes számomra a szexkapcsolat. Jó és sok szex, kis bújás, "szeretgetés" valakivel, akivel remekül működik a kémia, kölcsönösen nagyon erősen vonzódunk egymáshoz. A többit intézze a haverokkal, az anyukájával vagy bejárónővel, mert én nem akarok sem közös programokat, sem együttélést, sem gondoskodni és kiszolgálni.
2021. jan. 3. 07:55
 9/25 anonim ***** válasza:
45%
Kizárólag csak szexen alapuló kapcsolatot. Nekem megvan az életem, komolyat nem szeretnék sosem. Gyerek kizárva, egy fedél kizárva. Csak is laza bujálkodás, ha ez megvan én elégedett vagyok.
2021. jan. 3. 08:29
 10/25 anonim ***** válasza:
Azért mennyire szomorú, hogy az az alap, a normális, hogy csak az örömöket osztjuk meg, a hétköznapi gondokat nem, az intézze mással. Ez nem párkapcsolat és ezért olyan nehéz manapság párkapcsolatot találni komoly gondolkodású nőként: mert tök átlag, normál pasik is azzal jönnek, hogy csak barátság exrákkalt keresnek. Komolyat csak a nagyon gáz pasik keresnek, de ha jól néznének ki, gondolom ők is ilyet keresnének. Na, ezért jobb egyedül egy nőnek manapság. Tisztelet a kivételnek, vannak értékes férfiak akikkel megtiszteltetés lehet kapcsolatban lenni. Csak valahogy én nem találkozom velük.
2021. jan. 3. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!