Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél, ha megtalálnád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha megtalálnád a számodra tökéletes partnert, de..? 25/N

Figyelt kérdés

Minden klappol, csodálatos vele lenni, egy dolgot kivéve... Nagyon kicsi neki. Jó vele a szex, de messze van a nagyon jótól és az igazi igényeidtől. Szenvedsz ettől, de közben ő a legmegfelelőbb lelki társ, akit csak kívánhatsz, vagy valaha remélni mertél magad mellé.

Nálam sajnos kiemelt prioritást élvez a szexualitás, és ez most egy nagyon nehéz helyzet számomra. Azt hittem felül tudok majd kerekedni ezen és meg tudom hozni ezt az áldozatot, de az idő előrehaladtával nekem napról napra nehezebb és ő ezt még csak nem is sejti...

Kizárt, hogy elmondjam neki, és ,,megoldást keressünk", ezen nincs mit megbeszélni, nem lehet megoldani úgy, hogy ne sérüljön benne.

R*hadt nehéz... Nagyon szeretem, de ez nekem egy életen át tartó kín lehet...

2021. júl. 12. 10:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2021. júl. 12. 13:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a nagyon kicsi?
2021. júl. 12. 15:19
 23/33 anonim ***** válasza:
68%
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező csak trollkodik.
2021. júl. 12. 15:44
 24/33 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan párt, ahol a férfinek nagyon kicsi. Onnan tudom, hogy egyszer lefeküdtem vele amikor szingli volt. Alig éreztem hogy bennem van, tök durva volt, mintha nem lett volna semmi. A barátnőjével azóta gyerekük is lett, ők sok segédeszközt használnak, meg a srác elég jól nyal.
2021. júl. 12. 19:36
 25/33 anonim ***** válasza:

24.

De mit jelent a nagyon kicsi, hány centi kB.?

2021. júl. 12. 20:55
 26/33 anonim ***** válasza:
Centire meg nem mondom, de Max 10 volt merevedés közben. (inkább 8)
2021. júl. 12. 22:33
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Na de mi van akkor, ha a nő nem engedi az orált?
2021. júl. 12. 22:37
 28/33 anonim ***** válasza:
84%

Nincs az a kicsi, amiért elhagynék valakit, főleg ha ő a tökéletes, hát mikor szedek össze még egy ilyet?

Amúgy meg vannak pöcsre húzható hosszabbító/nagyobbító cuccok, úgy működik mint egy óvszer.

2021. júl. 13. 15:59
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
#28 ❤️
2021. júl. 13. 16:24
 30/33 anonim ***** válasza:
36%

Onnan tudom, hogy egyszer lefeküdtem vele amikor szingli volt. Alig éreztem hogy bennem van"

De az újjaidat bőven érzed ha benned van, mentális betegségben szenvedsz..

2021. júl. 13. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!