Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtalálnád a számodra tökéletes partnert, de..? 25/N
Minden klappol, csodálatos vele lenni, egy dolgot kivéve... Nagyon kicsi neki. Jó vele a szex, de messze van a nagyon jótól és az igazi igényeidtől. Szenvedsz ettől, de közben ő a legmegfelelőbb lelki társ, akit csak kívánhatsz, vagy valaha remélni mertél magad mellé.
Nálam sajnos kiemelt prioritást élvez a szexualitás, és ez most egy nagyon nehéz helyzet számomra. Azt hittem felül tudok majd kerekedni ezen és meg tudom hozni ezt az áldozatot, de az idő előrehaladtával nekem napról napra nehezebb és ő ezt még csak nem is sejti...
Kizárt, hogy elmondjam neki, és ,,megoldást keressünk", ezen nincs mit megbeszélni, nem lehet megoldani úgy, hogy ne sérüljön benne.
R*hadt nehéz... Nagyon szeretem, de ez nekem egy életen át tartó kín lehet...
24.
De mit jelent a nagyon kicsi, hány centi kB.?
Nincs az a kicsi, amiért elhagynék valakit, főleg ha ő a tökéletes, hát mikor szedek össze még egy ilyet?
Amúgy meg vannak pöcsre húzható hosszabbító/nagyobbító cuccok, úgy működik mint egy óvszer.
Onnan tudom, hogy egyszer lefeküdtem vele amikor szingli volt. Alig éreztem hogy bennem van"
De az újjaidat bőven érzed ha benned van, mentális betegségben szenvedsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!