Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha a szerelmed egy másik pasassal menne el meginni 1-2 italt?
Sajnos a saját helyzetemet írom le, amire szeretnék ötleteket kapni. MIndenki véleménye érdekel.
Van egy barátnőm, akivel már több mint 2 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, már együtt is élünk. Egyetemisták vagyunk mindketten, ő a szakmai gyakorlatot végzi egy cégnél. A gyakorlatot január elején befejezi, és van egy férfi kollégája, aki 'ennek alkalma' címszóval elhívta meginni 1-2 italt. Itt tényleg nem lerészegedésre kell gondolni, mert elmennék a páromért kb 1 órára rá, ahogy kérte. Az a baj, hogy ő kissé naív és természeténél fogva nagyon sok emberrel beszélget/esetenként barátkozik, de ez neki tényleg nem több ennél. Nagyon jól néz ki, ezért sajnos rengeteg férfi megnézi/bepróbálkozik nála, de ezt megtanultam a helyén kezelni. Számtalanszor bizonyított ilyen helyzetekben és tudom hogy sosem csalna meg (nem csak engem, úgy összességében nem ez a fajta). Ami viszont zavar, hogy ez a férfi, aki elhívta, nyilván nem baráti szándékból tette. Az igaz, hogy munkaszinten jóban vannak, viszont sose beszélnek egymással "házon kívül". A párom elmondta, hogy elhívták, viszont én nem akartam féltékenynek és/vagy bizalmatlannak tűnni, ezért azt mondtam, döntsön ahogy szeretne, engem nem zavar egyik kimenetel se. Valójában már akkor is zavart, csak nem ennyire. Így, hogy közeledik a napi egyre jobban idegesít. Azt kizárnám, hogy megcsalna (ha esetleg menne), de attól még nagyon nem tetszik, hogy más férfi iszogat az én párommal. Szerintem ez érthető. Ráadásul tudja, hogy én is a képben vagyok. Azt mondta a barátnőm, hogy neki mindegy hogy megy-e, még ő sem tudja, mert ha nem lesz kedve, akkor nem megy. Viszont hozzátette, hogy ha én nem szeretném, akkor természetesen nem fog. Ekkor kellett volna megmondjam neki, most már nem szívesen hoznám fel a témát.
Ezek után, te mit tennél a helyemben?
"Számtalanszor bizonyított ilyen helyzetekben és tudom hogy sosem csalna meg"...
Mert nem jött még olyan, akivel többet nyerhet mint veled. (legyen pénz, kinézet, szórakozás, stb..)
Ha zavar h ezek italozgatnak, miért nem mondtad meg? Akkor most nem lenne benned ez. Mond neki, hogy téged zavar, mert az többet akar, és vita lezárva. Italozgassanak munkaidőben, nem?
"Számtalanszor bizonyított ilyen helyzetekben és tudom hogy sosem csalna meg".."
Azért azt remélem tudod, hogy ha Leonardo Di Caprio hívná randira, meggondolná a dolgot. Ne áltasd már magad, nem te vagy a Föld legtökéletesebb pasija. Millióan vannak nalad jobbak.
Tizenéve házasok vagyunk. A feleségem nagyon jól néz ki, emellett humoros, kedves és közvetlen is. Még a kollégáimtól is kapom a megjegyzéseket, hogy mennyire irigyelnek, haveroktól meg pláne.
És igen, vannak férfi barátai. Olyanok is, akiket 15 éve ismer és olyanok is, akikkel a munkahelyen lett jóban. És van, hogy elmennek meginni kéthavonta 1x valamit este. Beszélgetnek, iszogatnak. El szokott hívni, voltam is vele párszor, de inkább beszélgessenek, nem sűrűn találkoznak. Felajánlom, hogy érte megyek ha gondolja.
Ha meg akarna csalni, akkor megtudna munkaidőben, vagy azután, mert 3 órával később érek haza, mint ő. Mindig tudom hol van, kivel van, meddig marad stb. Írni is szokott közben néha.
Ha nem bízol meg benne, akkor feleslegesen vagytok együtt.
Ha dugni akarna, akkor valamelyik barátnőjét kérné meg hogy kamuzzon és nem mondaná el, hogy iszogatni megy egy pasival.
Nyugi!
Különbség van a férfi barátok között (akiket még a kapcsolatotok előtt ismert meg) és az új férfi ismerősök között.
Te nem érzed gáznak hogy asszisztálsz ahhoz hogy egy pasi megpróbálja megdugni a saját barátnődet? És utána még van képed odaállítani miután "végeztek" hogy hazavidd?
Ez kb olyan mintha valaki megrakná a csajodat és utána visszadobná hozzád. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!