Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szerelmi bánata van most, az leírná mit érez?
Nagyon szeretem a volt barátomat, de ő engem csak kicsit. Amíg talalkozgatunk, addig folyamatosan rombolom vele a saját önbecsülésem, amiért neki csak ennyit érek, de képtelen vagyok lemondani róla.
2021. okt. 27. 12:37
Három éve volt egy fájdalmas szakításom. Még szerettük egymást, de nagyon más elképzeléseink voltak a jövőről.
A gyász összes fázisán végigmentem akkor. Egy év után azt hittem, túl vagyok rajta, próbáltam ismerkedni, de mindenkit hozzá mértem és senki nem felelt meg.
Adtam magamnak több időt, elfoglalta magam és így szép lassan túlléptem rajta. Egy szép emlék maradt.
2021. okt. 27. 13:02
Egy olyan furcsa érzést, amit nehéz meghatározni. Csalódottságot legfőképpen. Mostanában állandóan ilyen melankólikus szrság van rajtam. Egy minden téren jó előjelekkel tarkított valami volt, amit nem hagyott valóban kiteljesedni magában és kihátrált. A gyávaság és elköteleződni képtelenség elegye. Remélem hamarabb múlik el mint gondolnám mert annyira elszomorít, hogy nemigaz.
2021. okt. 27. 14:17
Szerelmes vagyok valakibe, de csak szomorúságot kapok tőle... apránként kiöl belőlem mindent érzést.
2021. okt. 27. 14:44
Első,hívd el,egy életen keresztül bánni fogod!
Amúgy ugyanezt érzem nőként,és lehet tényleg a bátrabb fog győzni.
2021. okt. 27. 18:42
Ürességet. Én már túl vagyok a nagy viharokon. Csak olyan beletörődés maradt, hogy az én koromban már bűn szeretni.
43 N
2021. okt. 27. 23:50
Ürességet..
Először az életben azt hittem hogy megtaláltam az igazit, de már tudom hogy nem így van.
2021. okt. 28. 08:34
En ugy erzem h sosem tudnek megadni neki, tul keves vagyok...
Amikor elutasitott, azota uresseget erzek, nem ereztem ujra rozsaszinkodot...
2021. okt. 28. 11:56
Már két éve szerelmi bánatom van, és nem akar szűnni. Mindig azt vallottam, hogy az idő minden sebet begyógyít, de ezt egyszerűen nem akarja, és már marhára szégyellem hogy le vagyok itt ragadva és nem tudok érzelmileg továbblépni. Minden nap eszembe jut, minden nap hiányzik, miközben ő már réges régen túllépett rajtam. Poén egyébként, hogy pár hete bejelölt az apja, holott ő volt az első az exem családjából aki törölt, és sose éreztem hogy kedvelne, és nem értem hogy jött ez neki, de mindegy. Nem hagy nyugodni a dolog még így se.
2021. okt. 28. 19:34
Utolso. Szerintem gondolta hogy beprobalkozik nalad..
2021. okt. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések: